Libnet.ro
UNICEF

01:05

Be EU. Zi cruciala: Viitorul Uniunii Europene se decide la Sibiu. Klaus Iohannis a ajuns la Summit

Antena3 Antena3,
Be EU. Zi cruciala: Viitorul Uniunii Europene se decide la Sibiu. Klaus Iohannis a ajuns la Summit

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Summitul de la Sibiu. ----------------- Sibiul este joi capitala Europei. Joi, 27 de sefi de stat sau de guverne si peste 400 de invitati de rang inalt dezbat. continuă pe Antena3

Be EU. Zi cruciala: Viitorul Uniunii Europene se decide la Sibiu. Klaus Iohannis primeste sefii de stat si de guvern

UPDATE Invitatii de la Summitul de la Sibiu ajung in Piata Mare, unde sunt intampinati de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Vorbim despre 27 de sefi de stat si de guvern, printre care Angela.

Be EU. Zi cruciala: Viitorul Uniunii Europene se decide la Sibiu

Sibiul este joi capitala Europei. Joi, 27 de sefi de stat sau de guverne si peste 400 de invitati de rang inalt dezbat viitorul Uniunii Europene la Summitul informal de la Sibiu. Aici se va creiona modul in.

Be EU. Zi cruciala: Viitorul Uniunii Europene se decide la Sibiu. Liderii europeni, primiti cu aplauze de romani

UPDATE Cei 27 de lideri europeni au fost primiti cu aplauze de romani. Acestia s-au strans la fotografia de grup si s-au indreptat catre multime, pentru a da mana cu acestia. Klaus Iohannis este.

Be EU. Zi cruciala: Viitorul Uniunii Europene se decide. S-a adoptat declaratia de la Sibiu

UPDATE Cei 27 de mebrii au adoptat Declaratia de la Sibiu. Tara noastra, prin orasul Sibiudevine astazi centrul si capitala politica a Uniunii Europene. Declaratia contine zece angajamente.

SUMMITUL UE DE LA SIBIU: Klaus Iohannis: Dupa 30 de ani de la caderea comunismului, am adus Europa acasa, in Romania

ACTUALIZARE Dupa poza de familie, liderii europeni au mers sa salute cetatenii Sibiului. ---- * ACTUALIZARE - Emmanuel Macron, in Piata Mare din Sibiu: Trebuie sa stim cum sa ne aparam in fata provocarilor pe care le are in fata Uniunea Europeana . ) Trebuie sa facem sa avanseze acest proiect al Europei profunde ----- * ACTUALIZARE - Angela Merkel: Chiar daca avem opinii diferite, vom cauta viitorul comun, vrem sa luam masuri sa mentinem securitatea, bunastarea, dar ne intereseaza sa si pastram valorile europene si sa le promovam in afara Uniunii Europene ----- * ACTUALIZARE - Joseph Daul: Nu o sa lasam actiunile guvernului socialist si ALDE sa strice viitorul Romaniei.

SUMMIT PPE LA SIBIU Klaus Iohannis: Dupa 30 de ani de la caderea comunismului, am adus Europa acasa, in Romania

ACTUALIZARE - Joseph Daul: Nu o sa lasam actiunile guvernului socialist si ALDE sa strice viitorul Romaniei ------- * ACTUALZARE - Iohannis: Pot sa va promit ca peste putin timp, probabil, nu astazi, vom fi si in Schengen si vom scapa si de MCV ------- Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca nu intamplator a ales data de 9 Mai pentru organizarea Summitului Partidului Popularilor Europeni si al Uniunii Europene, ci pentru ca aceasta este Ziua Europei.

Summitul UE de la Sibiu: Klaus Iohannis, primit cu aplauze la sosirea in Piata Mare (VIDEO)

Klaus Iohannis a ajuns in Piata Mare din Sibiu joi, in jurul orei 12, si a fost primit cu aplauze de catre romani. Seful statului a marturisit ca Europa vine in Romania si ca are pregatita o.

Klaus Iohannis, declaratie la Summitul de la Sibiu: A fost un Summit al unitatii, iar discutiile de azi ne-au intarit convingerea ca ne putem scrie impreuna viitorul Uniunii Europene

Klaus Iohannis a sustinut un discurs la Summitul european de la Sibiu. Presedintele a declarat ca a fost un Summit al unitatii, unde s-a intarit convingerea ca se poate scrie un viitor al Uniunii.

Momente inedite la Sibiu: Klaus Iohannis si Jean-Claude Juncker au nemultumiri comune. Schimbul de replici dintre cei doi a provocat hohote de ras (VIDEO)

Nici nu a inceput bine si summitul de la Sibiu a si avut parte de momente inedite. Chiar daca au discutat probleme serioase ale Uniunii Europene, presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si.

Summit-ul UE de la Sibiu: Ce se va schimba in Uniunea Europeana?

Presedintele Klaus Iohannis va gazdui, joi, la Sibiu, Summitul informal al sefilor de stat sau de guvern din Uniunea Europeana, transmite Administratia Prezidentiala. Principalul subiect de discutii al reuniunii informale a Consiliului European de la Sibiu va fi viitorul Uniunii Europene, cu accent pe Agenda Strategica a Uniunii pentru perioada 2019-2024.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )