Libnet.ro
UNICEF

21:15

Klaus Iohannis, declaratie la Summitul de la Sibiu: A fost un Summit al unitatii, iar discutiile de azi ne-au intarit convingerea ca ne putem scrie impreuna viitorul Uniunii Europene

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, declaratie la Summitul de la Sibiu: A fost un Summit al unitatii, iar discutiile de azi ne-au intarit convingerea ca ne putem scrie impreuna viitorul Uniunii Europene

Klaus Iohannis a sustinut un discurs la Summitul european de la Sibiu. Presedintele a declarat ca a fost un Summit al unitatii, unde s-a intarit convingerea ca se poate scrie un viitor al Uniunii. continuă pe Antena3

KLAUS IOHANNIS, LA SUMMITUL PPE DE LA SIBIU: Dupa 30 de ani de la caderea comunismului, am adus Europa acasa

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, inaintea summitului Partidului Popular European PPE) care are loc la Sibiu, ca, dupa 30 de ani de la caderea comunismului, a adus Europa acasa, aici in Romania.

Klaus Iohannis a ajuns la Primaria Sibiu unde va primi toate delegatiile oficiale prezente la summit

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, joi, la sediul Primariei Sibiu unde va avea loc summitul informal al sefilor de stat si de guvern. Seful statului va primi toate delegatiile oficiale, el fiind gazda summitului. Iohannis a fost aplaudat de zeci de persoane prezente in Piata Mare, care i-au scandat si numele.

Klaus Iohannis explica de ce Viorica Dancila nu a fost invitata la Summit: Nu vor fi evenimente strict protocolare la care lumea ar sta si ar pierde vremea

Klaus Iohannis explica, marti, de ce nu a fost invitata Viorica Dancila la Summitul de la Sibiu. Presedintele spune ca la evenimentul informal cu delegatiile tuturor statelor membre UE nu vor fi actiuni.

Klaus Iohannis explica de ce Viorica Dancila nu a fost invitata la Summit: Nu vor fi evenimente strict protocolare la care lumea ar sta si ar pierde vremea. Cine doreste distractie este invitat la concert in Piata Mare

Klaus Iohannis explica, marti, de ce nu a fost invitata Viorica Dancila la Summitul de la Sibiu. Presedintele spune ca la evenimentul informal cu delegatiile tuturor statelor membre UE nu vor fi actiuni.

Saptamana de foc in razboiul Viorica Dancila-Klaus Iohannis

Se anunta o saptamana de foc in razboiul dintre premierul Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis. Viorica Dancila nu a fost invitata de Klaus Iohannis la Summitul de la Sibiu de la sfarsitul.

Scandal la summit-ul european oragnizat de presedintele Klaus Iohannis la Sibiu. Trei proteste vor avea loc joi, chiar in centrul orasului

Scandal la summit-ul european oragnizat de presedintele Klaus Iohannis la Sibiu. Trei proteste vor avea loc, joi, la Sibiu in ziua in care sefii de stat si de guvern participa la Summitul Uniunii Europene,.

Klaus Iohannis, declaratii inainte de Summitul UE de la Sibiu: E un moment cu totul special pentru mine

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut o serie de declaratii cu doar cateva ore inainte de inceperea Summit-ului UE de la Sibiu. Profit de aceasta ocazie aici, in Muzeul Astra din Sibiu,.

Be EU. Zi cruciala: Viitorul Uniunii Europene se decide la Sibiu. Klaus Iohannis a ajuns la Summit

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Summitul de la Sibiu. ----------------- Sibiul este joi capitala Europei. Joi, 27 de sefi de stat sau de guverne si peste 400 de invitati de rang inalt dezbat.

Klaus Iohannis, declaratii inainte de Summitul de la Sibiu. Presedintele ia o decizie in cazul lui Maior

Klaus Iohannis a facut declaratii inainte de Summit-ul de la Sibiu. Presedintele a declarat ca a ales Sibiul pentru acest eveniment pentru ca este un oras curat si european. Am ales Sibiul pentru ca este.

Sinteza zilei. Jocul lui Iohannis la summitul de la Sibiu

Sefii de stat sau de guvern din tarile Uniunii Europene se vor reuni, joi, intr-un summit informal la Sibiu pentru a discuta despre viitorul UE. Summitul, gazduit de presedintele Klaus Iohannis, se va.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )