Libnet.ro
UNICEF

08:45

KLAUS IOHANNIS: Demersul de revizuire a Constitutiei va trebui realizat cu maxima responsabilitate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Demersul de revizuire a Constitutiei va trebui realizat cu maxima responsabilitate

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, duminica, un mesaj cu prilejul Zilei Constitutiei Romaniei, in care afirma ca orice demers de revizuire va trebui realizat cu maxima responsabilitate, obiectivul fiind acela de a avea o Lege fundamentala modernizata, care sa permita constructia unui edificiu statal puternic si eficient. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis: Orice demers de revizuire a Constitutiei trebuie realizat cu maxima responsabilitate

Orice demers de revizuire a Constitutiei trebuie realizat cu maxima responsabilitate, obiectivul fiind acela de a avea o Lege Fundamentala modernizata, care sa permita constructia unui edificiu statal puternic si eficient, a transmis, duminica, presedintele Klaus Iohannis. El mai spune ca actualul cadru constitutional solid a raspuns aspiratiilor romanilor.

Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Constitutiei

Klaus Iohannis, despre desfiintarea SIIJ: Ar trebui sa se faca in sesiune parlamentara, dar se poate si prin asumarea raspunderii de catre Guvern

Klaus Iohannis a declarat, joi, ca Guvernul va lua in calcul desfiintarea Sectiei Speciale prin asumarea guvernamentala. Asumarea raspunderii este un instrument bun pentru legiferare. Acolo unde Guvernul va.

Klaus Iohannis, de Ziua Constitutiei: Voi ramane profund dedicat rolului de a veghea la respectarea Legii Fundamentale si la buna functionare a autoritatilor publice

Caderea regimului comunist in decembrie 1989 si adoptarea prin referendum national a Constitutiei din anul 1991 reprezinta momentele care au marcat decisiv tranzitia Romaniei catre democratie si stat de drept.

KLAUS IOHANNIS: O noua lege a pensiilor ar fi utila

Presedintele Klaus Iohannis spune ca o noua lege a pensiilor ar fi utila, avand in vedere ca foarte multe persoane semnaleaza inegalitati si inechitati in actuala lege a pensiilor. Sunt convins ca Guvernul Orban va face o analiza serioasa, atenta a chestiunlor si, in masura in care va fi nevoie de o noua lege, se va discuta la momentul potrivit, afirma Presedintele Iohannis.

Cum s-au fotografiat Carmen si Klaus Iohannis in Palatul Buckingham, cand credeau ca nu ii vede nimeni

Carmen si Klaus Iohannis au profitat din plin de vizita pe care au facut-o la Palatul Buckingham in pragul sarbatorilor. Presedintele Romaniei si sotia sa n-au ratat niciun moment, asa ca s-au pozat in ipostaze amuzante, dar si memorabile. in ce ipostaza s-au fotografiat Carmen si Klaus Iohannis la Palatul Buckingham? Majoritatea romanilor au observat .

A facut sau nu blat Viorica Dancila cu Klaus Iohannis, la prezidentiale? Explicatiile lui Codrin Stefanescu

Codrin Stefanescu, fostul secretar al PSD, a oferit o explicatie ce ar sa aiba rolul de a face lumina, in scandalul izbucnit recent in legatura cu un posibil blat, la alegerile prezidentiale. intelegerea ar fi fost facuta intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis, candidatul PNL care a iesit invingator in prezidentialele din 2019. A facut .

KLAUS IOHANNIS: NATO este cea mai puternica alianta din toate timpurile

Alianta Nord Atlantica este cea mai puternica alianta din toate timpurile, care a rezistat foarte bine timp de 70 de ani, a spus, ieri, presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, dupa participarea la summit-ul NATO de la Londra, care a avut loc saptamana aceasta.

Klaus Iohannis: Doresc sa ma implic in stoparea taierilor ilegale de lemn

Presedintele Klaus Iohannis anunta ca se va implica in taierile ilegale de masa lemnoasa din Romania. Klaus Iohannis a declarat, joi, intr-o conferinta de presa ca una dintre preocuparile sale este lega.

KLAUS IOHANNIS: NATO este puternica pentru ca statele membre sunt democratii consolidate

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )