Libnet.ro
UNICEF

06:15

Klaus Iohannis, despre desfiintarea SIIJ: Ar trebui sa se faca in sesiune parlamentara, dar se poate si prin asumarea raspunderii de catre Guvern

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre desfiintarea SIIJ: Ar trebui sa se faca in sesiune parlamentara, dar se poate si prin asumarea raspunderii de catre Guvern

Klaus Iohannis a declarat, joi, ca Guvernul va lua in calcul desfiintarea Sectiei Speciale prin asumarea guvernamentala. Asumarea raspunderii este un instrument bun pentru legiferare. Acolo unde Guvernul va. continuă pe B1

Ce spune Klaus Iohannis despre vizita lui Trump in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat miercuri, inaintea participarii la Summitul NATO, daca exista un orizont de timp pentru o vizita a presedintelui SUA, Donald Trump, in Romania.

Klaus Iohannis, despre vizita lui Donald Trump in Romania. Cand ar putea veni presedintele SUA in tara noastra

Klaus Iohannisa anuntat cand ar putea veni Donald Trump, in Romania. Presedintele Romaniei a sustinut ca Trump este in campanie electorala, insa ne putem sa ne asteptam la o vizita in.

Klaus Iohannis, anunt despre romanii din Diaspora, in plenul Parlamentului. Ce masuri vrea sa ia

Astazi, in plenul Parlamentului Romaniei, Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei, a avut cateva declaratii politice legate de romanii din diaspora. Klaus Iohannis, anunt despre romanii din Diaspora, in plenul Parlamentului. Apelul public facut de Presedintele Romaniei de astazi, din Parlamentul Romaniei a avut ca subiect principal romanii din diaspora si numarul reprezentantilor acestora in cele doua .

Klaus Iohannis, intalnire cu ambasadorii statelor UE la Bucuresti: S-a discutat despre prioritatile Uniunii Europene si bugetul pentru 2020

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, joi, cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene acreditati la Bucuresti. intalnirea a fost organizata de Ambasada Finlandei, tara care detine in prezent.

Klaus Iohannis, declaratii dupa summitul NATO: A fost o reusita pentru noi, ne-am atins obiectivele

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, intr-o declaratie de presa la Cotroceni, despre discutiile de la cel mai recent summit NATO, cel de la Londra. NATO a ajuns la 70 de ani. Cea mai puternica alianta.

Klaus Iohannis - intalnire cu ministrii la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, joi, de la ora 10. 00, la Palatul Cotroceni, cu mai multi reprezentanti ai Guvernului, printre care si premierul Ludovic Orban, pentru a discuta despre masurile care trebuie luate in Parlament.

Klaus Iohannis, avertisment de la tribuna Parlamentului: Orice atac la adresa demnitatii umane si a statului de drept, necombatut eficient, poate deschide oricand calea unor abuzuri (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, luni, in discursul sustinut in sedinta solemna din Parlament, cu ocazia Zilei Nationale, despre mostenirea grea si dureroasa, reprezentata de anii grei ai.

Klaus Iohannis: Am mesaje pentru PNL in toate domeniile, dar le voi doza

Presedintele Klaus Iohannis, prezent luni la Parlament, unde participa la sedinta Biroului Politic National al PNL, a declarat ca urmeaza sa discute cu liberalii despre aspecte legate de campania.

Klaus Iohannis, mesaj inainte de sedinta cu liberalii: PSD a incasat-o de trei ori. Guvernul Orban face o treaba foarte buna

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns luni la Parlament, unde participa la sedinta Biroului Executiv al PNL. La sosire, seful statului a declarat ca la intalnirea cu liberalii va discuta despre ceea ce a fost i.

Iohannis, despre acuzatiile Paul Stanescu conform carora a convins-o pe Dancila sa candideze: O abordare ciudata. PSD a convins-o

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, referitor la acuzatiile liderului PSD Paul Stanescu conform carora a convins-o pe Dancila sa candideze, ca este o abordare ciudata si ca PSD este cel care a convins-o pe Viorica Dancila sa candideze.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2669 seconds )