Libnet.ro
UNICEF

07:45

LUDOVIC ORBAN: Romania ramane activa in procesul de pastrare si intregire a memoriei Holocaustului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Romania ramane activa in procesul de pastrare si intregire a memoriei Holocaustului

Romania, prin ea insasi, dar si ca stat membru al Uniunii Europene, promoveaza toleranta intre oameni, nediscriminarea si pacea, ramanand activa in procesul de pastrare si intregire a memoriei Holocaustului, afirma premierul Ludovic Orban intr-un mesaj transmis, luni, cu ocazia Zilei Internationale de Comemorare a Victimelor Holocaustului. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, de Ziua Internationala de Comemorare a Victimelor Holocaustului: Sa nu-i uitam pe cei umiliti, torturati si ucisi din ura, si nici pe cei care au protejat vieti cu riscul propriei vieti, salvand ideea de omenie

Premierul Ludovic Orban a transmis, luni, cu ocazia Zilei Internationale de Comemorare a Victimelor Holocaustului, ca Romania promoveaza toleranta intre oameni, nediscriminarea si pacea, ramanand activa.

Ludovic Orban, cu prilejul Zilei Sveti Sava: Modelul de buna convietuire interetnica si coeziune sociala in Romania

Premierul Ludovic Orban a transmis, luni, un mesaj cu prilejul Zilei Sveti Sava, in care afirma ca minoritatea sarba este modelul de buna convietuire interetnica si coeziune sociala in Romania, la care.

Klaus Iohannis si Ludovic Orban participa la manifestarile dedicate Unirii Principatelor Romane

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa, vineri, la manifestarile dedicate Unirii Principatelor, la Iasi, ambii urmand a se adresa participantilor. in Piata Unirii din Iasi vor fi prezenti si alti lideri politici, intre care presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Marcel Ciolacu, si presedintele Pro Romania, Victor Ponta.

Demisioneaza Ludovic Orban din functia de Premier? Ce a anuntat chiar acum Klaus Iohannis

Se desfasoara o sesiune si astept cu mare interes sa vad ce decide Parlamentul, a spus Klaus Iohannis, despre preupusa demisie a lui Ludovic Orban. Premierul a fost contestat de catre PSD inca de la inceputul mandatului Demisioneaza Ludovic Orban din functia de Premier? Luni seara la Palatul Cotroceni Klaus Iohannis a fost intrebat daca .

Ludovic Orban a facut anuntul oficial. Ce se intampla cu vizele de flotant

Dupa anuntul asumarii tuturor proiectelor propuse in Parlament, noul subiect de discutie al Guvernului Orban sunt vizele de flotant. intr-un interviu, acordat recent, Ludovic Orban a spus ca nu poate accepta sa se faca vize de flotant pe banda rulanta in ziua votului. Dar perioada de timp poate fi scazuta de la 90 la 60 .

Iohannis: Daca va trece motiunea de cenzura, tot pe Ludovic Orban il voi propune premier (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca viitorul premier pe care il va propune va fi tot Ludovic Orban. intrebat daca Orban ar trebui sa demisioneze pentru a grabi organizarea alegerilor anticipate, Iohannis .

Pensiile speciale, blestemul lui Ludovic Orban. Ce i-a spus o femeie, la Iasi

Conform datelor centralizate de Casa Nationala de Pensii Publice, numarul de beneficiari de pensii de serviciu era, la finele lunii decembrie 2019, de 9. 359 persoane, in crestere cu 1,9% plus 175 de persoane) fata de perioada similara din 2018. Pensiile speciale, blestemul lui Ludovic Orban Un numar de 3. 878 de persoane, erau beneficiari ai Legii .

LUDOVIC ORBAN: Sarbatoarea Unirii este un bun prilej de reflectie pentru ceea ce ne dorim ca popor

Premierul Ludovic Orban afirma, in mesajul transmis cu ocazia zilei de 24 Ianuarie, ca sarbatoarea Unirii Principatelor Romane este un bun prilej de reflectie pentru ceea ce ne dorim ca popor pentru viitor, lasand deoparte diferentele de opinie sau rivalitatile politice.

Klaus Iohannis, intrebat pe cine va desemna premier daca motiunea trece: Tot pe dl Ludovic Orban il voi propune

Presedintele Klaus Iohannis a reafirmat luni ca, in cazul ca va trece motiunea de cenzura, il va propune premier tot pe Ludovic Orban.

Klaus Iohannis: Daca va trece motiunea de cenzura, tot pe Ludovic Orban il voi propune premier

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca, in cazul in care va fi adoptata motiunea de cenzura, il va propune tot pe Ludovic Orban pentru functia de prim-ministru.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )