Libnet.ro
UNICEF

14:15

Iohannis: Daca va trece motiunea de cenzura, tot pe Ludovic Orban il voi propune premier (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis: Daca va trece motiunea de cenzura, tot pe Ludovic Orban il voi propune premier (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca viitorul premier pe care il va propune va fi tot Ludovic Orban. intrebat daca Orban ar trebui sa demisioneze pentru a grabi organizarea alegerilor anticipate, Iohannis . continuă pe B1

Klaus Iohannis: Daca va trece motiunea de cenzura, tot pe Ludovic Orban il voi propune premier

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca, in cazul in care va fi adoptata motiunea de cenzura, il va propune tot pe Ludovic Orban pentru functia de prim-ministru.

Klaus Iohannis, intrebat pe cine va desemna premier daca motiunea trece: Tot pe dl Ludovic Orban il voi propune

Presedintele Klaus Iohannis a reafirmat luni ca, in cazul ca va trece motiunea de cenzura, il va propune premier tot pe Ludovic Orban.

Demisioneaza Ludovic Orban din functia de Premier? Ce a anuntat chiar acum Klaus Iohannis

Se desfasoara o sesiune si astept cu mare interes sa vad ce decide Parlamentul, a spus Klaus Iohannis, despre preupusa demisie a lui Ludovic Orban. Premierul a fost contestat de catre PSD inca de la inceputul mandatului Demisioneaza Ludovic Orban din functia de Premier? Luni seara la Palatul Cotroceni Klaus Iohannis a fost intrebat daca .

Victor Ponta, gata sa initieze motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban: Un proiect ucigas pentru cea mai mare parte dintre romani

Fostul premier Victor Ponta este gata sa initieze motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban.

Klaus Iohannis si Ludovic Orban, in hora de ziua Unirii - VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban s-au prins in hora, la Iasi, de ziua Unirii Principatelor Romane.

Klaus Iohannis si Ludovic Orban participa la manifestarile dedicate Unirii Principatelor Romane

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa, vineri, la manifestarile dedicate Unirii Principatelor, la Iasi, ambii urmand a se adresa participantilor. in Piata Unirii din Iasi vor fi prezenti si alti lideri politici, intre care presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Marcel Ciolacu, si presedintele Pro Romania, Victor Ponta.

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa la manifestarile Zilei Unirii

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa, vineri, la manifestarile dedicate .

Klaus Iohannis si Ludovic Orban, prezenti la Iasi la manifestarile pentru Unirea Principatelor Romane

Unirea Principatelor Romane va fi celebrata vineri, la Iasi, printr-o serie de manifestari la care sunt asteptati sa participe presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, ambasadori, parlamentari, reprezentanti ai administratiei locale.

Ludovic Orban, sigur pe reusita: PNL va castiga alegerile parlamentare, indiferent cand vor avea loc

Liderul liberalilor, premierul Ludovic Orban, este convins ca PNL se va impune in alegerile parlamentare din acest an, indiferent daca acestea vor fi anticipate sau la termen.

Ludovic Orban a facut anuntul oficial. Ce se intampla cu vizele de flotant

Dupa anuntul asumarii tuturor proiectelor propuse in Parlament, noul subiect de discutie al Guvernului Orban sunt vizele de flotant. intr-un interviu, acordat recent, Ludovic Orban a spus ca nu poate accepta sa se faca vize de flotant pe banda rulanta in ziua votului. Dar perioada de timp poate fi scazuta de la 90 la 60 .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )