Libnet.ro
UNICEF

13:00

Legea offshore, o miza majora pentru stat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Legea offshore, o miza majora pentru stat

Presedintele USR, deputatul Dan Barna, a declarat, ieri, ca legea offshore reprezinta o miza majora si o oportunitate pentru Romania de a deveni un jucator pe piata de energie. continuă pe Ziarul Bursa

Opinie de politician: Legea offshore, o iresponsabilitate colectiva fata de viitorul Romniei

Importanta exploatarii gazului natural din Marea Neagra este evidenta. Trebuie stabilit insa cadrul in care exploatarea sa fie facuta, care sa fie corect atat pentru Statul roman cat si pentru investitori. Din pacate, modul in care exploatarea urmeaza sa se faca, stabilita prin Legea offshore, este paguboasa pentru Statul roman, atat din din perspectiva financiara cat si din perspectiva dezvoltarii durabile.

Iulian Iancu, discurs in Parlament despre legea offshore: Invesitorii nu vor sa dea un dolar in plus fata de redeventa/ De ce sa plece din tara cand au toate conditiile? Miza este de 13,5 miliarde de dolari (VIDEO)

Presedintele comisiei pentru industrii si servicii din Camera Deputatilor, Iulian Iancu, a facut un apel in plenul Parlamentului la dezbaterea privind legea offshore care alesii sa fie uniti privind acest.

Liviu Dragnea, despre legea offshore: PSD isi va sustine in continuare pozitia

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca nu prea a inteles de ce nu s-a intrunit majoritatea pentru ca legea offshore sa fie votata in plenul forului legislativ, adaugand ca.

Scandal urias in coalitia pe legea offshore. ALDE a parasit comisia unde se discutau modificarile facute in ultimul moment de Dragnea. Opozitia contesta la CCR (VIDEO)

UPDATE:Legea offshore, cu noile amendamente al PSD, a primit raport favorabil in comisiile reunite ale Camerei Deputatilor si va merge miercuri pentru votul final in plen. Legea offshore a.

PSD a fost de acord sa se reintoarca la Comisie Legea offshore

PSD a fost de acord ca Legea offshore sa fie retrimisa comisiilor pentru ca nu se putea intruni o majoritate pentru a fi votata, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa ce Legea offshore a fost retrimisa, astazi, comisiilor, in conditiile in care ALDE a acuzat ca social-democratii au adus mai multe modificari fara sa ii consulte.

Scandal urias in coalitia pe legea offshore. ALDE a parasit comisia unde se discutau modificarile facute in ultimul moment de Dragnea. Opozitia contesta la CCR

Legea offshore a starnit un scandal urias intre PSD si ALDE in Comisia pentru Industrii din Camera Deputatilor. Totul dupa ce legea a fost modificata din nou de Liviu Dragnea in ultimul moment fara.

Teodorovici si Legea offshore: Trebuie sa gasim calea de mijloc. PSD-ALDE va vota saptamna viitoare

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor publice, a declarat, miercuri seara, la Antena 3, ca pentru Legea offshore trebuie gasita, cat mai repede, calea de mijloc intre investitori si statul roman, astfel incat sa inceapa exploatarea, deoarece imbunatateste independenta energetica a tarii, potrivit Mediafax.

Dezbaterile la Legea offshore, amanate din nou. Proiectul se intoarce la comisii

Ping-pong cu Legea offshore. Camera Deputatilor a decis, miercuri, sa retrimita la comisii proiectul legii, pentru o saptamana, dupa ce UDMR s-a razgandit si a refuzat sa o discute si sa o voteze in.

Dezbaterile la Legea offshore, amanate din nou. Proiectul se intoarce la comisii

Ping-pong cu Legea offshore. Camera Deputatilor a decis, miercuri, sa retrimita la comisii proiectul legii, pentru o saptamana, dupa ce UDMR s-a razgandit si a refuzat sa o discute si sa o voteze in.

S-a aprobat raportul cu amendamente la legea offshore

Comisiile pentru industrii, buget si administratie publica din Camera Deputatilor au aprobat, astazi, modificarile la legea offshore. S-au inregistrat 31 de voturi pentru, 10 impotriva si patru abtineri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )