Libnet.ro
UNICEF

21:30

Deputat USR: Cea mai mare frana pentru Tarom sunt sindicatele de la directia tehnica. Singura sansa de supravietuire este privatizarea rapida

Adevărul Adevărul,
Deputat USR: Cea mai mare frana pentru Tarom sunt sindicatele de la directia tehnica. Singura sansa de supravietuire este privatizarea rapida

Deputatul USR Ionus Mosteanu, membru in Comisia de Transport a Camerei Deputatilor, sustine, intr-o postare pe Facebook, ca cea mai mare frana pentru Tarom sunt sindicatele de la directia tehnica, conduse de oameni care isi vad doar interesele personale. Mosteanu sustine privatizarea companiei aeriene. continuă pe Adevărul

Doua din trei romnce nu au auzit de infectia cu virusul HPV. Romnia, tara UE cu cea mai mare mortalitate prin cancer de col uterin

Aproape 70% dintre romance declara ca nu au auzit de infectia cu virusul HPV, cu toate ca tara noastra se afla pe primul loc al incidentei si mortalitatii prin cancer de col uterin, boala pentru care infectia cu HPV este responsabila in 100% din cazuri. Virusul HPV provoaca 5% dintre cele 12. 7 milioane de cazuri de cancer diagnosticate anual in intreaga lume.

Digital Divas, cea mai mare comunitate online de moda si frumusete, si-a desemnat castigatoarele anului 2018

Castigatoarele celei mai mari Gale de premiere a comunitatii online de moda si frumusete, Digital Divas, au fost desemnate ieri, 24 aprilie 2018, in cadrul celei de-a saptea editii a evenimentului, care a avut loc la Palatul Bragadiru.

ATAC EXPLOZIV la adresa VIORICAI DANCILA, din randul SOCIALISTILOR EUROPENI: Cea mai mare JIGNIRE pe care a avut-o Romania

Premierul Viorica Dancila a fost instalata la Guvern cu complicitatea dintre Klaus Iohannis si Liviu Dragnea, a comentat europarlamentarul Catalin Ivan, in Viorica Dancila nu avea ce sa caute.

Europarlamentar roman: Viorica Dancila, cea mai mare jignire pe care a avut-o Romania de la Revolutie

Europarlamentarul Catalin Ivan a declarat vineri, in contextul cererii presedintelui de a-si prezenta demisia Viorica Dancila, ca aceasta a fost instalata la Guvern cu complicitatea dintre Klaus Iohannis si.

Cel mai mare festival de reconstituiri istorice din Romania in cea mai mare cetate din tara

Peste 300 de reenactori din tara si strainatate isi vor da intalnire in Cetatea Alba Carolina la Festivalul roman Apulum. Participantii au ocazia sa traiasca realitatile unei lumi demult apuse,din vremea lui Traian si Decebal.

Monica Gabor, iNLOCUITA de Mr. Pink cu cea mai buna prietena! Secretul bine ascuns a iesit la iveala! Cum arata Madalina (FOTO)

Mr. Pink si Monica Gabor sunt impreuna de mai multi ani. Monica s-a mutat in SUA pentru a fi alaturi permanent de iubitul ei. Acum, Mr. Pink a ales-o pe cea mai buna prietena a Monicai Gabor pentru a-l.

Scaldatul in cea mai pura apa din Romania a fost interzis

Scaldatul si inotul sunt interzise in Lacul Sfanta Ana. Au aflat zilele acestea turistii care au ajuns in zona. Decizia a fost luata de autoritati, pentru limitarea poluarii apei, considerata cea mai.

Statul Islamic, cea mai bogata organizatie terorista din istorie

Statul Islamic ar fi adunat o avere de 3 miliarde de euro, fiind astfel cea mai bogata organizatie terorista din istorie.

Scaldatul a fost interzis in Lacul Sfanta Ana, acolo unde se afla cea mai pura apa din Romania

Scaldatul si inotul au fost interzise in Lacul Sfanta Ana, o decizie in premiera in ultimii peste 100 de ani. Aici este cea mai curata apa din Romania, puritatea ei fiind apropiata de cea a apei distilate.

CEL MAI MARE CUTREMUR din 2018 s-a resimtit si la Bucuresti

Un cutremur puternic s-a produs miercuri seara, in jurul orei 20. 15, in Romania. Gheorghe Marmureanu a declarat, pentru B1 TV, ca acesta a avut o magnitudine de 4,7 pe scara Richter. Este cel mai mare seism produs.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )