Libnet.ro
UNICEF

09:30

Digital Divas, cea mai mare comunitate online de moda si frumusete, si-a desemnat castigatoarele anului 2018

Adevărul Adevărul,
Digital Divas, cea mai mare comunitate online de moda si frumusete, si-a desemnat castigatoarele anului 2018

Castigatoarele celei mai mari Gale de premiere a comunitatii online de moda si frumusete, Digital Divas, au fost desemnate ieri, 24 aprilie 2018, in cadrul celei de-a saptea editii a evenimentului, care a avut loc la Palatul Bragadiru. continuă pe Adevărul

Cea mai mare atractie turistica din Franta a fost evacuata. Un barbat a amenintat politistii

Autoritatile franceze au informat ca au evacuat una dintre cele mai mari atractii turistice din Franta, castelul Mont Saint-Michel, duminica, dupa ce un individ ar fi amenintat politistii, relateaza site-ul ag.

AFP, a treia cea mai mare agentie de presa din lume, in criza dupa o interventie a guvernului francez

Emmanuel Hoog, cel care conduce France Presse inca din 2010, spera miercurea trecuta sa-si asigure un nou mandat la sefia agentiei de presa. Sperantele lui s-au naruit insa, cand a primit un telefon chiar de.

Vesti proaste pentru romanii cu credite. ROBOR la trei luni a urcat la cea mai mare valoare din ultimele cinci luni

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a urcat luni pe piata interbancara la nivelul de 2,22%, de la 2,13% cat era vineri, reiese din datele.

Crestinismul cea mai persecutata religie

In marea de cancanuri si incaierari politice dambovitene a trecut cu totul neobservat un raport publicat de organizatia ACN International Aid the Church in Need) si preluat de Newsweek in luna aprilie: persecutia crestinilor si genocidul impotriva crestinilor sunt mai rele decat oricand in istorie, iar crestinismul este cea mai persecutata religie a lumii.

Scaldatul in cea mai pura apa din Romania a fost interzis

Scaldatul si inotul sunt interzise in Lacul Sfanta Ana. Au aflat zilele acestea turistii care au ajuns in zona. Decizia a fost luata de autoritati, pentru limitarea poluarii apei, considerata cea mai.

Care este cea mai fericita perioada a casniciei: primii 7 ani sunt decisivi

Daca mariajul vostru a trecut de primii 7 ani, cea mai buna perioada abia acum urmeaza, spun cercetatorii americani care au realizat un studiu privind nivelul fericirii pe parcursul anilor de casnicie.

Cea mai calda zi de aprilie din istorie

Romania a inregistrat, pe 22 aprilie, cea mai calda zi de aprilie din istoria masuratorilor meteorologice. Mai exact, au fost masurate 30 de grade Celsius la Calafat, Bucurestiul fiind si el in top dupa ce temperaturile din termometre s-au apropiat de 29 de grade Celsius.

Cum arata cea mai frumoasa insula din Europa

Madeira este un arhipelag portughez situat in Atlanticul de Nord, la mai putin de 400 kilometri nord de Tenerife. Din arhipelag face parte si Insula Madeira, desemnata pentru al doilea an consecutiv cea mai.

Cea mai batrna persoana din lume a murit la vrsta de 117 ani

Japoneza Nabi Tajima, considerata cea mai varstnica persoana din lume, a murit sambata la varsta de 117 ani, a informat duminica un oficial japonez, citat de AFP si DPA, preluate de Agerpres.

A murit cea mai batrana persoana din lume

Japoneza Nabi Tajima, considerata cea mai varstnica persoana din lume, a murit sambata la varsta de 117 ani, din cauze naturale, pe insula sa natala Kikai, din regiunea Kagoshima, potrivit unui oficial japonez.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )