Libnet.ro
UNICEF

01:05

Detalii explozive de la negocierile lui Orban cu Pro Romania. Victor Ponta: Sunt dezamagit ca PNL se comporta exact ca Dancila - SURSE

Antena3 Antena3,
Detalii explozive de la negocierile lui Orban cu Pro Romania. Victor Ponta: Sunt dezamagit ca PNL se comporta exact ca Dancila - SURSE

Noi detalii explozive ies la iveala dupa negocierile lui Orban cu Pro Romania. Surse PNL sustin ca Victor Ponta ar fi cerut doua ministere la negocierile de miercuri, asta dupa ce saptamana trecuta solicita ca. continuă pe Antena3

Ponta: Nu vom vota guvernul Orban. Pro Romania sustine organizarea alegerilor anticipate

Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca nu membrii Pro Romania nu vor vota Guvernul Orban, ci sustin organizarea alegerilor anticipate. Nu cred ca era o surpriza pentru PNL, a spus Ponta. Declaratia a.

Ludovic Orban, dupa negocierile cu Pro Romania: Sincer, nici nu mi-as dori sa guvernez alaturi de Victor Ponta

Premierul desemnat Ludovic Orban a reactionat prompt dupa ce seful Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat ca formatiunea sa nu va vota guvernul liberal. Nici nu mi-as dori sa guvernez alaturi de Victor.

Tensiuni in alianta ALDE - Pro Romania. Vosganian il ataca pe Ponta: O sustine pe Viorica Dancila si se intoarce in PSD?

Purtatorul de cuvant al ALDE Varujan Vosganian l-a criticat miercuri pe liderul Pro Romania Victor Ponta pentru decizia acestuia de a nu sprijini formarea guvernului Orban si il intreaba ironic daca se va intoarce in PSD. Se pare ca nu mai avem aceiasi adversari politici, a adaugat Vosganian.

VICTOR PONTA: Este o singura alianta intre Pro Romania si ALDE - candidatul Mircea Diaconu

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat miercuri ca decizia ALDE de a vota Guvernul PNL nu va afecta alianta dintre acest partid cu formatiunea pe care o conduce, mentionand ca singura alianta este de sustinere a candidatului la prezidentiale Mircea Diaconu si este foarte bine daca ALDE poate sa face acest lucru in continuare.

Victor Ponta anunta ca Pro Romania nu sustine Guvernul Orban: Suntem singurul partid care in acest moment mai apara interesele oamenilor

Pro Romania nu va vota investirea Guvernului PNL, a anuntat, miercuri, liderul formatiunii, Victor Ponta. Nu era nicio surpriza faptul ca noi, cei de la Pro Romania, nu vom vota pentru investirea Guvernului.

Victor Ponta: Pro Romania nu va vota Guvernul Orban! Calculele care ii dau batai de cap sefului PNL

Este ziua decisivapentru guvernul Orban. in ultima zi de negocieri, premierul desemnat discutacu Victor Ponta. Faravoturile Pro Romania, viitorul guvern nu ar avea suficiente voturi pentru a fi va.

Pro Romania nu va vota investirea Guvernului PNL. Orban: Cine nu voteaza este cu PSD si cu Dancila

Pro Romania nu va vota investirea Guvernului PNL, a anuntat, miercuri, liderul formatiunii, Victor Ponta.

LUDOVIC ORBAN: Ma asteptam ca Pro Romania sa nu sustina guvernul

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat miercuri ca se astepta ca Pro Romania sa nu sustina noul guvern, dar ca ii este foarte greu sa inteleaga atitudinea acestui partid, care a votat motiunea de cenzura.

PENTRU A OBTINE SUSTINEREA GUVERNULUI: Ludovic Orban discuta astazi cu reprezentantii Pro Romania

Premierul desemnat, Ludovic Orban, discuta, miercuri, cu reprezentantii Pro Romania, pentru a obtine sprijinul acestora in vederea investirii Guvernului. Majoritatea partidelor parlamentare au anuntat deja ca au ajuns la un acord cu premierul desemnat.

Ludovic Orban discuta astazi cu reprezentantii Pro Romania, pentru a obtine sustinerea Guvernului

Premierul desemnat, Ludovic Orban, discuta, miercuri, cu reprezentantii Pro Romania, pentru a obtine sprijinul acestora in vederea investirii Guvernului. Majoritatea partidelor parlamentare au anuntat deja ca au ajuns la un acord cu premierul desemnat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )