Libnet.ro
UNICEF

16:45

Klaus Iohannis: Relatia cu PSD este la un minim istoric.Nu va fi niciun fel de pace cu Guvernul

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Relatia cu PSD este la un minim istoric.Nu va fi niciun fel de pace cu Guvernul

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, intr-o intalnire informala cu presa, ca nu va fi niciun fel de pace cu Guvernul, dar va avea grija sa colaboreze cu Executivul pe chestiuni europene. Nu va. continuă pe Antena3

Iohannis: Colaborarea cu PSD a ajuns la un minim istoric. Nu va fi nicio pace intre mine si social-democrati

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca in prezent colaborarea cu PSD a ajuns la un minim istoric. Mai mult, seful statului a subliniat ca nu va incheia nicio pace politica cu social-democratii.

Iohannis: Colaborarea mea cu PSD a ajuns la un minim istoric. Nu va fi niciun fel de pace cu Guvernul

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca nu va fi niciun fel de pace cu Guvernul cu care va colabora doar pentru chestiuni europene, iar colaborarea sa cu PSD a ajuns la un minim istoric.

Klaus Iohannis, primul mesaj dupa sedinta de Guvern: Niciun regim care isi umileste si dispretuieste propriii cetateni nu poate rezista

Presedintele Klaus Iohannis a depus, vineri dimineata, o coroana de flori in memoria victimelor Revolutiei, iar apoi a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj in care a vorbit despre evenimentele din Decembrie.

Klaus Iohannis, despre acuzatia de inalta tradare a lui Dragnea: Este o procedura foarte complicata. Nu are niciun suport

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti,despre depunerea unei plangeri penale impotriva sa pentru inalta tradare, ceruta de presedintele PSD, Liviu Dragnea. Iohannis spune ca acest.

Cum este umilit Klaus Iohannis de Florin Iordache

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat joi ca spera ca presedintele Klaus Iohannis si-a luat pix si carnetel pentru a-si lua notite de la sedinta de Guvern. Cred ca presedintele are ceva de invatat.

SONDAJ. Credeti ca presedintele Klaus Iohannis trebuie suspendat din functie? Punerea sub acuzare pentru inalta tradare inseamna automat asta

Ministrul de Interne, Carmen Dan, sustine ca o suspendare din functie a presedintelui Klaus Iohannis nu este o varianta luata in calcul de coalitia de guvernare PSD-ALDE, pentru ca ar arunca tara in haos.

Klaus Iohannis, intrebat daca ar mai numi un premier de la PSD: `Daca ar fi avut...`

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, despre posibilitatea de a numi un nou premier de la PSD in cazul in care motiunea de cenzura depusa de opozitie ar trece. Aflat la o intalnire cu tinerii.

Klaus Iohannis, dezlantuit impotriva coalitiei: PSD a ajuns un partid anti-european

Klaus Iohannis vine cu un val de atacuri uriase la politicieni. Presedintele spunea ca ipotetic nu ar mai pune un alt premier PSD fiindca daca aveau unul bun il puneau pana acum si ca sunt numai.

SONDAJ. Credeti ca s-a facut de ras presedintele Klaus Iohannis la sedinta de Guvern?

Presedintele Klaus Iohannis s-a facut de ras joi participand la sedinta de Guvern. Nu avea ce sa caute acolo, a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea. Klaus Iohannis, invitat voalat sa plece din sedinta.

Iohannis: Lacomia PSD-istilor va da peste cap toata economia. N-au bani, nu stiu cum sa faca rost de bani si inventeaza pe picior taxe si impozite (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca masurile fiscal-bugetare anuntate marti seara de catre ministrul Eugen Teodorovici vor arunca in haos economia Romaniei. Cu totii am aflat, probabil.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )