Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum este umilit Klaus Iohannis de Florin Iordache

Antena3 Antena3,
Cum este umilit Klaus Iohannis de Florin Iordache

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat joi ca spera ca presedintele Klaus Iohannis si-a luat pix si carnetel pentru a-si lua notite de la sedinta de Guvern. Cred ca presedintele are ceva de invatat. continuă pe Antena3

DESPRE INTENTIA DE A I SE FACE PLANGERE PENALA SEFULUI STATULUI: Florin Iordache: PSD vrea o stare de normalitate

PSD vrea o stare de normalitate, iar actiunile presedintelui Klaus Iohannis din ultima perioada nu au fost cele in norma constitutionala, a afirma, astazi, vicepresedintele Camerei Deputatilor, deputatul social-democrat Florin Iordache, referindu-se la anuntul liderului partidului privind faptul ca seful statului s-ar face vinovat de inalta tradare, ceea ce ar duce la o posibila plangere penala pe numele lui.

Florin Iordache: Nu poate presedintele in niciun fel sa blocheze activitatea Guvernului

PSD vrea o stare de normalitate, iar actiunile presedintelui Klaus Iohannis din ultima perioada nu au fost cele in norma constitutionala, a afirmat marti vicepresedintele Camerei Deputatilor, deputatul.

Florin Iordache il va acuza pe Klaus Iohannis de inalta tradare, la indemnul liderului PSD

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache a declarat, duminica, dupa Consiliul National al PSD, ca motivele pentru care il acuza pe presedintele Klaus Iohannis pentru inalta tradare vor fi cuprinse in plangerea penala. Iordache a refuzat sa.

Florin Iordache, despre necesitatea amnistiei si gratierii: Poate ministrul sa faca penitenciare peste noapte?

Fostul ministru al Justitiei Florin Iordache spune ca amnistia este necesara pentru ca Romania sa nu mai fie sanctionata la CEDO, el sustinand ca s-au facut unele reglari cu recursul compensatoriu, dar ministrul Justitiei nu poate sa construiasca peste noapte penitenciare.

Florin Iordache, ironiila adresa presedintelui: Poate sa isi ia un carnetel si un pix si sa inceapa sa noteze

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, a declarat ca presedintele nu are drept de veto in sedintele de Guvern, iar daca nu se discuta temele prevazute de Constitutie, premierul il poate.

Klaus Iohannis, despre acuzatia de inalta tradare a lui Dragnea: Este o procedura foarte complicata. Nu are niciun suport

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti,despre depunerea unei plangeri penale impotriva sa pentru inalta tradare, ceruta de presedintele PSD, Liviu Dragnea. Iohannis spune ca acest.

Viorica Dancila, declaratii facute sub lupa lui Klaus Iohannis: Ma bucur ca opinia dvs. de astazi este tocmai in aceasta directie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis prezideaza, joi, sedinta de Guvern de la Palatul Victoria. in prezenta sefului statului, premierul Viorica Dancila a declarat ca se bucura de faptul ca presedintele arata.

Klaus Iohannis, reclamat la CNCD dupa afirmatia despre autisti: Este de condamnat. E o stigmatizare in plus

Presedintele Asociatiei Autism Europa Bistrita, Ana Dragu, a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, in legatura cu afirmatia presedintelui Klaus Iohannis privind autistii, dupa ce, anterior, tot ea a sesizat CNCD despre limbajul.

Klaus Iohannis, prima reactie la discursul presedintelui PSD: Memoria martirilor Revolutiei este intinata de infractori precum Liviu Dragnea

Klaus Iohannis reactioneaza dur la discursul de duminica al lui Liviu Dragnea, de la Consiliul National al PSD, acolo unde presedintele social-democratilor a cerut punerea sub acuzare a sefului statului pentru.

Klaus Iohannis, despre IMPOZITAREA BISERICII: Sa nu ne grabim foarte tare in a veni cu o solutie

Presedintele Klaus Iohannis este de parere ca o decizie privind impozitarea cultelor nu poate fi luata pana nu se va rezolva problema retrocedarii bunurilor confiscate de stat de la biserici. intrebat,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2459 seconds )