Libnet.ro
UNICEF

15:45

Nicio tara din UE nu vrea URSI din Romania! Ministrul Mediului: Am primit raspunsuri negative, chiar si distractive, in durerea noastra

B1 B1,
Nicio tara din UE nu vrea URSI din Romania! Ministrul Mediului: Am primit raspunsuri negative, chiar si distractive, in durerea noastra

Nimeni nu vrea sa adopte ursi din Romania. Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat ca a trimis solicitari catre toate statele Uniunii europene UE) si nu numai, dar nu a primit niciun raspuns. continuă pe B1

Ursii din Romania nu sunt doriti in Uniunea Europeana. Ministrul Mediului: Nu a vrut nimeni sa ia niciun urs

Statele din Uniunea Europeana solicitate de Ministerul Mediului pentru a primi ursi relocati din Romania au transmis ca nu pot sa primeasca animalele salbatice. Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a spus, miercuri, la Alba Iulia ca nimeni nu si-a dorit sa ia nici macar un urs.

Ursii din Romania nu sunt doriti in Uniunea Europeana. Ministrul Mediului: Nu a vrut nimeni sa ia nici macar un urs

Statele din Uniunea Europeana solicitate de Ministerul Mediului pentru a primi ursi ce ar putea fi relocati din Romania au transmis ca nu pot sa primeasca animalele salbatice. Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a spus, miercuri, la Alba Iulia, ca nimeni nu si-a dorit sa ia nici macar un urs.

Ministrul Mediului: Niciun stat UE nu a dorit sa ia niciun urs din Romnia / Am primit raspunsuri negative, chiar si distractive, n durerea noastra

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a declarat ca niciun stat membru al Uniunii Europene si nu numai nu a dorit sa ia niciun urs specie protejata in Romania , nici macar pentru gradinile zoologice, precizand ca multe tari nici nu mai au aceasta specie de 100 de ani, transmite Mediafax.

Ministrul Mediului despre noua taxa auto:Penalizarea pentru masinile care polueaza, n lucru la Guvern

Guvernul pregateste o noua metoda de penalizare a proprietarilor de masini care polueaza, un proiect de lege al taxei auto urmand sa fie finalizat pana la sfarsitul anului, a declarat, miercuri, la Alba Iulia, ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, potrivit Mediafax.

Ministrul Mediului promite un laborator auto performant pentru Alba destinat masurarii calitatii aerului

Judetul Alba ar urma sa primeasca, pana la sfirtitul anului, un autolaborator pentru analiza calitatii aerului, potrivit ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu.

Romania, a patra tara din UE ca numar de crime

Romania a fost in anul 2015 a patra tara din UE intr-un clasament al numarului de omucideri, releva o statistica publicata luni de Eurostat. Din cele circa 5,2 milioane de decese raportate in Uniunea.

Ministrul Mediului a aprobat uciderea ursilor din zona Baile Tusnad

Ministerul Mediului a aprobat impuscarea mai multor ursi din padurile de langa Baile Tusnad, dupa ce in ultimele doua saptamani mai multi localnici au fost atacati de animalele salbatice, noteaza Digi24 . Masura a fost luata la presiunea oamenilor.

Nicaieri ca in Romania. Ministrul Transporturilor spune ca vrea sa aduca infrastructura feroviara inapoi la nivelul din 1989

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, spune ca in Romania trenurile merg, uneori, cu viteza cu care se circula pe calea ferata in secolul al nouasprezecelea si ca exista peste 500 de restrictii de viteza, ministrul afirmand ca, de maniera metaforica, aproape ca avem mai multa cale ferata cu restrictii decat cale ferata buna si precizand ca vrea sa aduca infrastructura feroviara la nivelul din 1989.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )