Libnet.ro
UNICEF

05:15

VIORICA DANCILA: Nimeni nu-i va ierta pe parlamentarii PSD daca astazi vor trada partidul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Nimeni nu-i va ierta pe parlamentarii PSD daca astazi vor trada partidul

Parlamentul decide astazi soarta Guvernului Dancila, prin votul la motiunea de cenzura intr-o sedinta programata de la ora 10:00. Viorica Dancila a ajuns la Parlament inca din jurul orei 8:30, declarandu-se convinsa ca motiunea de cenzura va pica, in timp ce liberalii spun ca se bazeaza pe cel putin 10 voturi suplimentare. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila isi ameninta propriul ministru PSD: Daca ne uitam, este revocata

Relatia dintre Viorica Dancila si Ana Birchall este una foarte tensionata, desi amandoua sunt din PSD, iar Birchall a fost numita in pozitia de ministru al Justitiei de catre premier. Ana Birchall a inceput sa faca eforturi pentru desfiintarea sectiei speciale de anchetare a magistratilor. Respectiva institutie inventata de PSD este responsabila de efortul inutil .

Viorica Dancila, inregistrata cand ii santajeaza voalat pe parlamentarii PSD: Premierul le-a explicat ca miza motiunii sunt dosarele penale si distribuirea banului public

Premierul Viorica Dancila si vicepremierul Daniel Suciu le-au explicat parlamentarilor PSD ca miza motiunii de cenzura o reprezinta dosarele penale, Sectia speciala si numirea procurorilor, precum si ca vor.

Dancila, inainte de motiunea de cenzura: Nimeni nu-i va ierta pe parlamentarii PSD care vor trada partidul

Azi e programat votul motiunii de cenzura a Opozitiei impotriva Guvernului Dancila. Premierul a ajuns la Parlament si i-a convocat pe parlamentarii PSD in sedinta inainte de vot.

Viorica Dancila merge in Parlament. Planul premierului daca motiunea de cenzura va trece

UPDATEPremierul Viorica Dancila se afla, luni,in Parlament, unde se poarta negocieri intense. Viorica Dancila incearca sa-i aduca inapoi pe fostii parlamentari PSD care s-au alaturat.

Viorica Dancila spune ce se va intampla daca motiunea nu va trece: Vom veni cu cateva masuri suplimentare pentru populatie

Premierul Viorica Dancila, liderul PSD, a anuntat luni ca in cazul in care motiunea de cenzura nu va trece, se va prezenta in Parlament, saptamana viitoare, cu remanierea si cu program de guvernare.

Prima reactie e Vioricai Dancila, dupa ce guvernul a picat. Parlamentarii PSD au tradat!

Viorica Dancila si guvernul pe care l-a condus timp de un an si 8 luni au cazut astazi prin motiune de cenzura, in plenul Parlamentului Romaniei. Nu mica a fost dezamagirea presedintelui PSD atunci cand a vazut ca a fost invalidata, alaturi de echipa de la Palatul Victoriei. Social-democrata a recunoscut, inca de la primele .

Cum a incercat Dancila sa-i convinga pe parlamentarii PSD sa nu voteze motiunea de cenzura

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, luni, cu deputatii si senatorii PSD. in spatele usilor inchise Dancila le-a vorbit parlamentarilor despre responsabilitatea pe care o au fata de electorat si fata de primarii lor. De altfel, premierul i-a anuntat pe acestia ca urmeaza sa aloce prin hotarare de Guvern banii catre primarii privind cheltuielile sociale.

EXCLUSIV ONLINE Premierul declara razboi internetului! Mizele procesului in care Viorica Dancila se lupta pentru folosirea propriului nume: Daca nu are marca inregistrata e cam complicat

EXCLUSIV ONLINE Cu putin timp inainte de inceperea campaniei prezidentiale premierul Viorica Dancila si PSD au initiat un proces fara precedent in Romania, impotriva Romarg, principalul serviciu de.

Viorica Dancila: Au fost colegi din PSD care au tradat Plecam cu datoria implinita

Viorica Dancila a acuzat joi, dupa ce motiunea de cenzura a fost votata de Parlament, ca au existat colegi din PSD care au tradat dar pleaca de la Palatul Victoria cu datoria implinita. Le doresc succes celor care vor veni la guvernare, a adaugat ea.

Cum ii reevalueaza Viorica Dancila pe tradatorii reveniti in PSD

Prim-ministrul Viorica Dancila a precizat ca nu le-a promis nimic deputatilor Cornel Itu si Horia Nasra, alesi care au revenit in PSD dupa ce zilele trecute isi anuntasera plecarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )