Libnet.ro
UNICEF

23:15

Klaus Iohannis crede ca PNL trebuie sa aiba candidat propriu la Primaria Capitalei

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis crede ca PNL trebuie sa aiba candidat propriu la Primaria Capitalei

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, ca nu exclude negocieri intre partide cu privire la alegerile locale, insa a sustinut ca PNL ar trebui sa mearga singur in aceste alegeri. continuă pe Antena3

Iohannis crede ca PNL trebuie sa aiba candidat propriu la Primaria Capitalei: Ca principiu, un partid care guverneaza si care a urcat semnificativ in sondaje ar trebui sa mearga singur

Presedintele Klaus Iohannis crede ca PNL ar trebui sa aiba candidat propriu la Primaria Capitalei. intrebat despre necesitatea unui candidat unic la Primaria Bucuresti, seful statului a spus ca, de regula, ca principiu, un partid care guverneaza si care a urcat semnificativ in sondaje, asa cum este PNL, ar trebui sa mearga singur in alegeri.

Iohannis sustine ca PNL trebuie sa aiba candidat propriu la Primaria Capitalei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca, in principiu, un partid care se afla la guvernare si e si bine vazut de populatie ar trebui sa aiba candidat propriu la Primaria Capitalei, pentru a-si dovedi.

Cum stau partidele la inceput de an in sondaje: Klaus Iohannis si PNL isi consolideaza pozitia

PNL se apropie de 50% din optiunile electoratului dupa victoria lui Klaus Iohannis la prezidentiale, potrivit unui sondaj Sociopol prezentat de Radu Tudor, marti, intr-o editie speciala Punctul de intalnire.

Violeta Alexandru sustine ca PNL este obligat sa aiba un candidat propriu pentru Primaria Capitalei

Violeta Alexandru, presedintele organizatiei PNL Bucuresti, sustine ca liberalii sunt obligati sa aiba un candidat propriu la Primaria Bucuresti. Poate fi vorba despre un candidatul unic al opozitiei.

Nicusor Dan: Gabriela Firea e undeva la 30% Opozitia trebuie sa aiba un candidat unic la locale daca alegerile sunt intr-un singur tur

Nicusor Dan sustine ca Gabriela Firea are o cota electorala de 30%, iar opozitia ar trebui sa aiba un candidat unic la Primaria Bucurestiului, daca alegerile locale se vor desfasura intr-un singur tur.

Ion Cristoiu: Fara alegerile anticipate, PNL se duce la vale. Klaus Iohannis va face orice sa aiba loc

Ion Cristoiu a avut o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a spus ca Ludovic Orban trebuie sa-si dea demisia pentru a se ajunge la alegerile anticipate.

Ion Cristoiu: Fara alegerile anticipate, PNL se duce la vale. Klaus Iohannis va face orice sa aiba loc

Ion Cristoiu a avut o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a spus ca Ludovic Orban trebuie sa-si dea demisia pentru a se ajunge la alegerile anticipate.

Principalele declaratii ale Presedintelui Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni

ACTUALIZARE - Presedintele despre alegerile pentru Primaria Capitalei: Nu exclud unele negocieri intre partide, dar un partid care a urcat in sondaje trebuie sa mearga singur pentru a-si dovedi puterea si curajul --- *ACTUALIZARE - Presedintele Klaus Iohannis a declarat referindu-se la admiterea in PNL a unor parlamentari care au sustinut motiunea de cenzura care a dus la caderea Guvernului Dancila, ca este vorba de politicioeni care au sustinut demersurile PNL, in baza unor negocieri politice --- *ACTUALIZARE - intrebat despre dublarea alocatiilor, Presedintele a declarat ca la acest moment nu are de gand sa refuze promulgarea acestei legi, dar ea se afla in analiza si pentru lamuriri de la Guvern, pentru ca este vorba de niste sume care nu sunt cuprinse in buget --- *ACTUALIZARE - Iohannis, despre alegerile anticipate: Motiunea de cenzura e o varianta prin care se poate initializa acest proces, dar tehnic si demisia este o metoda prin care se poate initializa acest demers. Aceste chestiuni le voi discuta si cu premierul si cu altii --- *ACTUALIZARE - Iohannis despre intentia Exxon de a vinde participatia la Marea Neagra, posibil catre Gazprom: Este o chestiune care ne preocupa. Aceasta informatie care circula nu e reala. Orice tranzactie se face in conditiile legii --- Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis, despre alegerile locale Nu exclud unele negocieri intre partide, insa PNL ar trebui sa mearga singur

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, ca nu exclude negocieri intre partide cu privire la alegerile locale, insa a sustinut ca PNL ar trebui sa mearga singur in aceste alegeri.

Klaus Iohannis nu exclude asumarea raspunderii de catre guvern pe pensiile speciale. Mi se pare cam lunga vacanta parlamentara (VIDEO)

Intr-o conferinta de presa, de joi, presedintele Klaus Iohannis a precizat ca ar sustine o eventuala accelerare a demersurilor parlamentare de catre PNL cu scopul eliminarii pensiilor speciale. Aceasta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )