Libnet.ro
UNICEF

15:45

Viorica Dancila, desemnata candidat la prezidentiale, dupa un prim vot in PSD. CEx urmeaza sa valideze decizia

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila, desemnata candidat la prezidentiale, dupa un prim vot in PSD. CEx urmeaza sa valideze decizia

Premierul Viorica Dancila este candidatul PSD pentru alegerile prezidentiale, au decis social-democratii in sedinta Biroului Permanent National. Au votat impotriva doar doi pesedisti - Paul Stanescu si Dumitru Buzatu. continuă pe Hotnews

Raluca Turcan: Viorica Dancila va pierde alegerile prezidentiale usturator si va pleca in secunda doi de la Guvern

Liderul liberal Raluca Turcan afirma ca Viorica Dancila - votata marti de CEx al PSD pentru a fi candidatul partidului la Presedintie - va pierde alegerile prezidentiale usturator si va pleca in secunda doi din fruntea Guvernului. Turcan spune insa ca actualul premier va avea ocazia sa raspunda mai multor intrebari vizand grupurile de interese care paraziteaza Guvernul sau institutiile statului si resursele publice.

Viorica Dancila, candidatul PSD pentru prezidentiale

Premierul Viorica Dancila a fost aleasa de Biroul National Permanent candidatul PSD pentru alegerile prezidentiale. Doar doua doua voturi au fost impotriva. urmeaza sa fie dat votul si in Comitetul Executiv al PSD.

Oprisan: Viorica Dancila este o solutie pentru alegerile prezidentiale

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, marti, ca Viorica Dancila este o solutie pentru alegerile prezidentiale, afirmand ca aceasta are sanse mari in fata lui Klaus Iohannis.

RALUCA TURCAN: Viorica Dancila va pierde alegerile prezidentiale usturator

Liderul liberal Raluca Turcan afirma ca Viorica Dancila - votata marti de CEx al PSD pentru a fi candidatul partidului la Presedintie - va pierde alegerile prezidentiale usturator si va pleca in secunda doi din fruntea Guvernului. Turcan spune insa ca actualul premier va avea ocazia sa raspunda mai multor intrebari vizand grupurile de interese care paraziteaza Guvernul, institutiile statului si resursele publice, banii luati de la primarii, ratele mai mari la banci si brutalitatea cu care au fost reprimate protestele din 10 august.

Viorica Dancila: Nu cred ca ALDE va iesi de la guvernare

Prim-ministrul Viorica Dancila a afirmat, marti, ca ALDE nu va iesi de la guvernare, declaratia fiind facuta inaintea sedintei Biroului Permanent al PSD. Nu cred ca ALDE va iesi de la guvernare. Sunt.

Oficial. Viorica Dancila este candidatul PSD in cursa pentru Cotroceni: Este un vot care ma onoreaza. Am incredere in mine si in colegii mei Ea a anuntat sanctiuni pentru social-democratii care critica partidul sau pe ea in public

Premierul Viorica Dancila a fost validata, marti, si de Comitetul Executiv al PSD candidat al partidului la alegerile prezidentiale din toamna, dupa ce obtinuse un prim vot in Biroul Permanent National. Decizia finala de validare a candidatului va fi luata la congresul PSD din 3 august. Viorica Dancila a spus, la finalul sedintelor partidului, ca ea crede ca are sanse in fata lui Klaus Iohannis, ca are incredere in ea si in colegii sai si ca cetatenii pot avea incredere ca este timpul unui presedinte al Romaniei femeie. De asemenea, Viorica Dancila a anuntat ca social-democratii care vor critica in spatiul public partidul sau pe ea, in calitate de candidat PSD la prezidentiale, vor fi sanctionati, sustinand ca orice pas gresit va fi decontat de partid.

Propaganda rusa, incantata de desemnarea Vioricai Dancila drept candidat al PSD la prezidentiale: Moscova a avut 100% dreptate!

Propaganda rusa a reactionat imediat dupa ce Viorica Dancila a fost desemnata, marti, drept candidat al PSD la alegerile prezidentiale din luna noiembrie. Site-ul Sputnik. md precizeaza ca a anuntat inca din.

Viorica Dancila, primele declaratii dupa ce a fost desemnata candidatul PSD la prezidentiale: Cred ca am sanse in fata lui Klaus Iohannis. Pot fi presedintele tuturor romanilor (VIDEO)

Liderul PSD Viorica Dancila a declarat, marti, la finalul sedintei CEx, in care a fost validata drept cacidatul PSD la alegerile prezidentiale ca este de parere ca il poate invinge pe presedintele Klaus.

Liviu Plesoianu: Viorica Dancila va candida din partea CEX. Eu voi candida din partea romanilor

Liviu Plesoianu a avut o reactie dupa ce premierul Viorica Dancila a fost desemnata in cadrul unui CEx PSD, drept candidatul oficial al social-democratilor in cursa pentru prezidentiale. Deputatul PSD s-a.

VIORICA DANCILA: Nu cred ca Gabriela Firea va merge pe o candidatura independenta

Presedintele PSD, Viorica Dancila, nu crede ca Gabriela Firea va candida independent la alegerile prezidentiale, in cazul in care nu va fi desemnata candidatul partidului, pentru ca ar insemna sa-si piarda portofoliul de primar. Dancila considera ca, cupa votul din Comitetul Executiv, tot partidul va trebui sa se alinieze in spatele persoanei care va fi desemnata pentru a candida la Presedintie.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )