Libnet.ro
UNICEF

00:07

Traian Basescu e de parere ca plasarea Sorinei Pintea in arest preventiv a fost o masura exagerata: Un control judiciar combinat cu supraveghere tehnica rezolva orice (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu e de parere ca plasarea Sorinei Pintea in arest preventiv a fost o masura exagerata: Un control judiciar combinat cu supraveghere tehnica rezolva orice (VIDEO)

Traian Basescu este de parere ca masura arestului preventiv in cazul Sorinei Printea a fost una exagerata, atat timp cat un control judiciar combinat cu supraveghere tehnica rezolva orice. continuă pe B1

Fiul Sorinei Pintea, inainte sa afle daca mama sa scapa de arest: Muncesc la o companie privata Traim normal, ca orice familie normala (VIDEO)

Fiul Sorinei Pintea sustine ca familia sa traia o viata normala. Declaratia a fost facuta vineri, in ziua in care fostul ministru afla daca scapa de arestul preventiv sau nu. intrebat daca mama.

Avocatul Sorinei Pintea: Ne asteptam la o decizie de revocare totala a masurii arestului preventiv

Viorel Mocanu, avocatul Sorinei Pintea, a spus ca se astepta ca fostul ministru sa fie eliberat, ba chiar se astepta ca masura arestului preventiv sa fie revocata total.

Sotul Sorinei Pintea, mesaj cutremurator pentru autoritati: Poate muri

Sotul Sorinei Pintea, Ovidiu Goga, a trimis o scrisoare catre oricine, in care spune ca aceasta este grav bolnava, conditiile din arest putand duce chiar la moarte. in plus, acesta sustine ca nu se teme pentru faptul ca sotia lui nu-si va dovedi nevinovatia si este convins ca intr-un final aceasta va fi achitata. Sotul .

Fiul Sorinei Pintea: Noi traiam simplu, ca orice familie de conditie medie din Romania

Ionut Pintea, fiul Sorinei Pintea, a declarat vineri ca mama lui nu i s-a plans niciodata ca ar avea nevoie de bani, deoarece ei traiau simplu, ca orice familie de conditie medie din Romania.

Protest in strada, la Baia Mare, pentru sustinerea Sorinei Pintea. E bataie de joc ce s-a intamplat

Protest la Baia Mare pentru sustinerea Sorinei Pintea. Familia fostului ministru i-a indemnat pe oameni sa iasa in strada pentru a-si arata solidaritatea fata de modul in care e tratata Pintea in Arestul Central.

Sotul Sorinei Pintea: Coldea (SRI) a fost seful meu direct

Sotul Sorinei Pintea, Ovidiu Goga, a spus duminica, la Antena 3, intrebat fiind daca il cunoaste pe Florian Coldea, director adjunct al SRI, ca nu l-a cunoscut personal, dar ca i-a fost sef.

Sotul Sorinei Pintea infirma ca fostul ministru va candida la Primaria Baia Mare

Sotul Sorinei Pintea infirma faptul ca fostul ministru al Sanatatii ar mai vrea sa candideze pentru functia de primar la Baia Mare, asa cum s-a auzit zilele acestea.

Sotul Sorinei Pintea: Sotia mea in spital, nu e bine deloc. Nu inteleg de ce a fost plimbata in catuse, avand o stare de sanatate asa precara

Sotul Sorinei Pintea, Ovidiu Goga, a spus duminica, la Antena 3, ca fostul ministru al Sanatatii nu are o stare deloc buna, iar acum este internata si i se fac mai multe analize.

Sondaj pentru telespectatorii Antena 3. Autoritatile au comis abuzuri in cazul Sorinei Pintea?

Razvan Dumitrescu a lansat vineri, in cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3, intrebarea Autoritatile au comis abuzuri in cazul Sorinei Pintea?.

Ion Cristoiu, despre cazul Sorinei Pintea: Un om e vinovat numai in momentul in care exista o sentinta definitiva

Ion Cristoiu a comentat cazul Sorinei Pintea la Antena 3. Jurnalistul a explicat ca faptul ca fostul ministru al Sanatatii este considerat nevinovat pana in momentul in care exista o sentinta definitiva.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )