Libnet.ro
UNICEF

23:00

Plangere penala pe numele lui Ludovic Orban. Sunt vizati si Florin Citu si Virgil Popescu

Antena3 Antena3,
Plangere penala pe numele lui Ludovic Orban. Sunt vizati si Florin Citu si Virgil Popescu

Plangere penala pentru aproape jumatate din Guvernul Orban pentru ajutorul de stat acordat Combinatului Siderurgic de la Hunedoara. continuă pe Antena3

Firea: Vom depune plangere penala pentru sabotarea sistemului centralizat de termoficare (FOTO)

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat ca va depune plangere penala pentru sabotarea sistemului centralizat de termoficare. Asta in contextul in care Termoenergetica a informat ca, in urma unor manevre.

Firea depune plangere penala pentru sabotarea sistemului centralizat de termoficare

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca va depune plangere penala pentru sabotarea sistemului centralizat de termoficare, dupa ce Termoenergetica a informat ca, in urma unor manevre efectuate de CET Sud, apartinand ELCEN, s-a produs.

Ludovic Orban, primul anunt dupa ce Iohannis l-a propus din nou premier: Toate ordonantele de urgenta au fost adoptate de un guvern aflat in deplina capacitate. Sunt foarte importante si necesare pentru romani

Ludovic Orban a facut primul anunt dupa ce a fost propus din nou de catre Klaus Iohannis pentru functia de premier. Orban a spus ca cele 25 de ordonante de urgenta adoptate de Guvernul PNL sunt foarte importante pentru romani si ca trebuie publicate in Monitorul Oficial.

Sinteza zilei. Planurile lui Ludovic Orban pentru anticipate ar putea sa fie aruncate in aer

Planurile lui Ludovic Orban pentru anticipate ar putea sa fie aruncate in aer complet. in aer sunt si ordonantele de urgenta din noaptea minunilor guvernamentale.

Ludovic Orban despre Consiliul Legislativ, care trebuie sa avizeze ordonantele: O institutie in care trebuie sa vina schimbarea

Ludovic Orban a afirmat, sambata, ca trebuie sa vina schimbarea in Consiliul Legislativ al Parlamentului. Cele 25 de Ordonante de Urgenta adoptate in sedinta de marti sunt blocate in Consiliul Legislativ pentru avizare si publicare in Monitorul Oficial.

Ludovic Orban: Dupa anticipate, daca PNL nu va obtine voturi pentru a forma singur guvernul, posibilii parteneri sunt USR-PLUS si PMP

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, vineri seara, ca dupa alegerile anticipate, daca PNL nu va obtine suficiente mandate pentru a forma singur guvernul, partenerii vor fi, cel mai probabil, USR-PLUS si PMP.

GABRIELA FIREA, LA ADRESA LUI LUDOVIC ORBAN: Daca te cheama Ludovic Orban si insisti sa te dai specialist in garduri si santuri, ne meritam soarta

Presedintele PSD Bucuresti, primarul Capitalei Gabrirla Firea a raspuns, duminica, in Conferinta PSD Bucuresti, criticilor aduse de premierul Ludovic Orban la adresa sa, inclusiv cu privire la gardurile care delimiteaza liniile de tramvai. Daca te cheama Ludovic Orban si ai o reputatie la nivel national intr-un domeniu si tu insisti sa te dai specialist in garduri si santuri eu zic ca ne meritam soarta, dar soarta ne-o luam in propriile maini si de aceea Parlamentul a demis acest guvern de incompetenti condus de cel mai incompetent dintre incompetenti a spus Firea.

PREMIER DEMIS, PREMIER DE VIS: Dupa Ludovic Orban... vine Ludovic Orban!

Presedintele Klaus Iohannis a ales! Ludovic Orban este premierul ideal pentru Palatul Cotroceni, indiferent daca acesta va constitui sau nu o majoritate parlamentara. Proaspat demis de Parlament, Orban, care, din calitatea de presedinte al PNL, s-a autopropus, ieri, pentru functia de prim-ministru, doreste sa redobandeasca deplinatatea functiei de sef al Guvernului. Sau mai bine zis Orban este premierul pe care Iohannis il activeaza rotind cheia prezidentiala pentru a obtine ceea ce isi doreste: alegeri parlamentare anticipate.

Ce se intampla cu OUG-urile aprobate de Guvern. Ludovic Orban a facut anuntul

Astazi, in Parlamentul Romaniei, premierul desemnat, Ludovic Orban, a vorbit in conferinta de presa despre urmatorii pasi pe care Guvernul condus de acestaii va face sau ar trebui sa-i faca, si a discutat si despre Ordonantele de Urgenta emise cu 24 de ore inainte de demiterea Guverului Orban I. Ce se intampla cu OUG-urile aprobate .

LUDOVIC ORBAN: Inima Romaniei a fost bagata aproape in stop cardiac de o administratie incompetenta

Presedintele PNL, Ludovic Orban a declarat sambata, la Conferinta de alegeri a PNl Bucuresti, ca PNL a renascut in Bucuresti si a laudat tinerii care se afla la conducerea filialelor din Capitala, spunand ca Bucurestiul are o echipa care are forta capacitatea determinarea sa ofere fiecarui bucurestean ceea ce asteapta de la administratia Bucurestiului de mult timp.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )