Libnet.ro
UNICEF

22:31

LUDOVIC ORBAN: Inima Romaniei a fost bagata aproape in stop cardiac de o administratie incompetenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Inima Romaniei a fost bagata aproape in stop cardiac de o administratie incompetenta

Presedintele PNL, Ludovic Orban a declarat sambata, la Conferinta de alegeri a PNl Bucuresti, ca PNL a renascut in Bucuresti si a laudat tinerii care se afla la conducerea filialelor din Capitala, spunand ca Bucurestiul are o echipa care are forta capacitatea determinarea sa ofere fiecarui bucurestean ceea ce asteapta de la administratia Bucurestiului de mult timp. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: Bucurestiul a fost bagat in stop cardiac de o administratie incompetenta, corupta, care si-a batut joc de oameni

Presedintele PNL, Ludovic Orban a declarat sambata, la Conferinta de alegeri a PNl Bucuresti, ca PNL a renascut in Bucuresti si a laudat tinerii care se afla la conducerea filialelor din Capitala, spunand ca Bucurestiul are o echipa care are forta capacitatea determinarea sa ofere fiecarui bucurestean ceea ce asteapta de la administratia Bucurestiului de mult timp.

Cine ar putea sa il inlocuiasca pe Ludovic Orban in functia de Premier. Legaturile cu Ponta si Dragnea

Sedinta reunita a celor doua Camere, in Parlamentul Romaniei, se voteaza motiunea de cenzura initiata de PSD si UDMR impotriva actualului Guvern, condus de Ludovic Orban, este in plina desfasurare. Nici nu s-a ajuns la un vot final si dej se fac speculatii si pariuri pe cine ii va lua locul lui Ludovic Orban la .

LUDOVIC ORBAN: Noi am transmis catre CES spre avizare toate proiectele de ordonanta de urgenta

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca procedurile privind adoptarea celor 25 de ordonante de urgenta au fost grabite, dupa ce s-a stabilit ca motiunea de cenzura va fi votata miercuri. Planificarea care fusese facuta a trebuit devansata, a afirmat premierul, precizand ca toate proiectele au fost trimise spre avizare Consiliului Economic si Social. Orban sustine ca toate cele 25 de ordonante vor fi publicate in Monitorul Oficial.

Ludovic Orban recunoaste ca s-a grabit cu OUG si da vina pe motiune. Am fost putin grabiti in procedura

Ludovic Orban a declarat, in cadrul unei conferinte de presa de la Craiova, ca a trimis spre avizare toate ordonantele de urgenta catre Consiliul Econmic si Social. Premierul demis a marturisit ca a grabit procedura fiinca, initial, motiunea de cenzura trebuia sa fie dezbatuta si votata la alta data.

Ludovic Orban, primul anunt dupa ce Iohannis l-a propus din nou premier: Toate ordonantele de urgenta au fost adoptate de un guvern aflat in deplina capacitate. Sunt foarte importante si necesare pentru romani

Ludovic Orban a facut primul anunt dupa ce a fost propus din nou de catre Klaus Iohannis pentru functia de premier. Orban a spus ca cele 25 de ordonante de urgenta adoptate de Guvernul PNL sunt foarte importante pentru romani si ca trebuie publicate in Monitorul Oficial.

Ludovic Orban, oficial premier desemnat pentru a doua oara. Decretul a fost publicat in Monitorul Oficial

Decretul prin care presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe liderul liberal, Ludovic Orban, in calitate de candidat la functia de prim-ministru, pentru a cere votul de incredere al Parlamentului asupra programului si listei noului Guvern, a fost publicat joi in Monitorul Oficial.

Imaginile anului: Ce a facut Ludovic Orban dupa ce a fost demis

Antena 3 a obtinut, in exclusivitate, imaginile anului, care arata ce a facut Ludovic Orban la scurt timp dupa ce a fost demis din functia de premier.

Ludovic Orban spune ca nu a fost surprins ca motiunea a trecut: De ce sa ma surprinda? Se coalizeaza fortele retrograde

Ludovic Orban a declarat ca nu a fost suprins ca motiunea a trecut, iar Guvernul a fost demis de Parlament. Nu! De ce sa ma surprinda? a precizat liderul PNL, adaugand ca se coalizeaza fortele retrograde.

Ludovic Orban, dupa demiterea Guvernului: Suntem mandri de ce am facut. Am fost judecat de o alianta parlamentara toxica

Premierul demis Ludovic Orban a declarat, miercuri, dupa adoptarea motiunii de cenzura care a dus la caderea Guvernului PNL, ca este mandru de ceea ce a realizat in aceste trei luni de mandat si ca batalia pentru Romania nu a fost pierduta.

POVESTEA UNEI POZE. Ludovic Orban: Crin Antonescu mi-a cerut sa ies la conferinta imbracat in geaca rosie. Nu am facut-o, pentru ca mi-ar fi fost rusine tot restul vietii (VIDEO)

Ludovic Orban a explicat, chiar de la tribuna Parlamentului, ce s-a intamplat in 2009, cand a fost fotografiat purtand o geaca rosie, culoarea PSD, iar Liviu Dragnea o geaca galbena, culoarea PNL. Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )