Libnet.ro
UNICEF

01:05

Firea vrea ca mai multe lacuri din Bucuresti sa fie transferate Primariei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Firea vrea ca mai multe lacuri din Bucuresti sa fie transferate Primariei

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, doreste ca municipalitatea sa preia mai multe lacuri din Bucuresti pentru modernizarea zonelor respective. continuă pe Ziarul Bursa

Firea vrea ca mai multe lacuri din Bucuresti sa fie transferate catre Primaria Capitalei, unele fiind depozite de gunoaie, altele au malurile paraginite

Primarul Capitalei Gabriela Firea doreste ca municipalitatea sa preia mai multe lacuri din Bucuresti pentru modernizarea zonelor respective, precizand ca in prezent unele dintre aceste obiecitve au devenit depozite de gunoaie, iar altele au malurile paraginite sau surpate.

Mai multe companii din Arad au anuntat nchiderea activitatii. Sute de persoane vor fi concediate

Mai multe companii care au puncte de lucru in judetul Arad au anuntat autoritatile locale cu privire la inchiderea activitatilor sau relocarea acestora, astfel ca angajatii vor fi trimisi in somaj, fiind vorba de peste 550 de persoane.

Vntul puternic din Bucuresti a dobort mai multi copaci si stlpi / Mai multe masini au fost avariate

Mai multe masini au fost avariate, au cazut stalpi, copaci si panouri publicitare, vineri, in mai multe zone din Bucuresti si Ilfov, din cauza vantului puternic, potrivit reprezentantilor ISU Bucuresti Ilfov, relateaza Mediafax.

Revizie. intreruperi programate de energie electrica in mai multe localitati

Din cauza lucrarilor de reparatii si de intretinere a instalatiilor si retelelor electrice, E Distributie Dobrogea anunta intreruperea furnizarii energiei electrice in mai multe localitati.

Primarul Gabriela Firea vrea sa nfiinteze o noua companie municipala care va prelua activitatea RADET. PNL si USR anunta ca vor vota proiectul

Primarul general Gabriela Firea vrea sa infiinteze o noua companie municipala care sa preia sistemul de incalzire centralizata din Bucuresti - RADET. Este vorba despre Compania Municipala Termoenergetica Bucuresti, care va avea actionari Municipiul Bucuresti 99,999%), Comuna Chiaja si Orasul Popesti, iar scopul sau este producerea, transportul si distributia energiei termice, potrivit unui proiect de hotarare de Consiliu General.

Magistrati din mai multe orase anunta proteste. Motivul: ordonanta care modifica Legile Justitiei. La Bucuresti se va protesta in stil polonez

Magistrati din mai multe orase anunta ca vor protesta zilele acestea fata de ordonanta care modifica legile justitiei. La Bucuresti, magistratii judecatori si procurori) vor protesta maine in fata Palatului de Justitie.

Cum a fost umilit Constantin, un biet batran cu handicap, in parcarea unui magazin Lidl din Bucuresti: Trei politisti s-au rugat degeaba sa fie lasat in pace. Lidl isi cere scuze

Un batran de 80 de ani a trecut prin momente extrem de neplacute in parcarea unui magazin Lidl din Bucuresti. Masina batranului ar fi fost blocata de reprezentatii firmei de paza care nu au fost indurati.

Primaria din Philadelphia a dat in judecata mai multe banci

Primaria din Philadelphia a dat in judecata mai multe banci importante, intre care Bank of America si Citigroup.

Criza isi arata coltii: Mai multe companii si-au anuntat iNCHIDEREA activitatilor. CONCEDIERI masive in Romania

Mai multe companii care au puncte de lucru in judetul Arad au anuntat autoritatile locale cu privire la inchiderea activitatilor sau relocarea acestora, astfel ca angajatii vor fi trimisi in somaj, fiind.

HOROSCOP. Zodiile care au cele mai multe cosmaruri. Au ganduri negre si nu se odihnesc niciodata cat trebuie

Aceste trei zodii au mai multe cosmaruri ca celelalte semne zodiacale. HOROSCOP SCORPION- Visezi lucruri intunecate si de nesuportat. Tu ai cele mai puternice cosmaruri dintre toate zodiile.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )