Libnet.ro
UNICEF

26 Apr.

Tariceanu, despre faptul ca ministrul propus la Mediul de Afaceri este trimis in judecata: Aproape nu exista om politic fara un dosar pe cap

Adevărul Adevărul,
Tariceanu, despre faptul ca ministrul propus la Mediul de Afaceri este trimis in judecata: Aproape nu exista om politic fara un dosar pe cap

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, vineri, ca nu stia ca Radu Oprea, propus ministru pentru Mediul de Afaceri, este trimis in judecata, dar ca aproape nu exista om politic fara un dosar pe cap si trebuie sa functioneze prezumtia de nevinovatie. continuă pe Adevărul

Ministrul propus pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, despre procesul de evaziune: Nu as fi pus PSD-ul intr-o astfel de situatie

Radu Oprea, ministrul propus pentru Mediul de Afaceri, a vorbit in emisiunea Exces de putere, de la Antena 3, despre informatiile aparute in spatiul public, potrivit carora ar fi.

Cine este Radu Oprea, ministrul propus pentru Mediul de Afaceri

Senatorul Stefan-Radu Oprea 47 de ani), propunerea PSD pentru Mediul de Afaceri, este absolvent al Facultatii de Utilaj Tehnologic Universitatea de Petrol si Gaze, Ploiesti) in 1994, si al.

Ministrul desemnat pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, despre procesul de evaziune: Nu exista niciun proces astazi

Ministrul desemnat pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, a declarat, vineri, ca nu este vinovat de evaziune fiscala si ca in prezent nu mai exista niciun proces in instanta pe numele sau, lucrurile fiind transate de mult. in 2016, Radu Oprea a fost trimis in judecata intr-un dosar de evaziune fiscala, dar completul de judecata de la inalta Curte de Casatie si Justitie a constatat mai multe nereguli in rechizitoriu.

Valentin Popa, ministrul propus la Educatie: experienta universitara; acuzat de conflicte de interese

Valentin Popa, ministrul propus la Portofoliul Educatiei, este rectorul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava. CV-ul sau arata o vasta experienta in mediul universitar insa nu pomeneste nimic despre domeniul invatamantului preuniversitar. Valentin Popa a fost acuzat de conflicte de interese ce au legatura cu o firma unde lucreaza sotia sa.

VIDEO Ministrul propus pentru Educatie, surprins in repetate randuri facand greseli gramaticale si de limba

O inregistrare video in care Valentin Popa, propus pentru functia de ministru al Educatiei, face numeroase greseli de limba a aparut in mediul online la cateva ore de la anuntul privind includerea sa in Guvernului Dancila. Rectorul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava vorbeste despre pamblica si face numeroase dezacorduri.

Petre Daea, BIOGRAFIE. Cine este ministrul propus al Agriculturii

Petre Daea, BIOGRAFIE. Petre Daea este propunerea PSD pentru ocuparea portofoliului de la Ministerul Agriculturii. Petre Daea, BIOGRAFIE. Petre Daea este nascut la 2 noiembrie 1949, acesta detinand trei.

Tariceanu, despre Dancila: Va fi mai degraba un administrator; Nu e Guvernul lui, nu are ...

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu,este de parereca in actuala situatie premierul noului Guvern va fi, mai degraba, un administrator, si a explicat ca, pentru ca nu este acolo ales de.

Martina Navratilova, despre faptul ca Halep nu are un sponsor: Care e problema? Pentru ca este romanca? Pentru ca nu e inalta si blonda?

Simona Halep, numarul 1 WTA, a incheiat contractul cu Adidas la finalul anului trecut si de atunci nu a ajuns la vreo intelegere cu nicio firma de echipament sportiv. Martina Navratilova castigatoare a 18 turnee de Grand Slam) a vorbit, intr-un interviu pentru Le Temps, despre situatia actualului lider mondial din tenisul feminin. Faptul ca Simona nu are un sponsor este de neinteles si incredibil pentru mine, in sensul negativ al cuvintelor. Care e problema? Pentru ca este romanca? Pentru ca nu e inalta si blonda? , a spus Navratilova.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 26 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2497 seconds )