Libnet.ro
UNICEF

08:00

Florin Iordache, despre legile Justitiei: Nu se impune solicitarea unui punct de vedere al Comisiei de la Venetia

Adevărul Adevărul,
Florin Iordache, despre legile Justitiei: Nu se impune solicitarea unui punct de vedere al Comisiei de la Venetia

Florin Iordache, vicepresedinte al Camerei Deputatilor si autorul OUG 13, a declarat faptul ca membrii comisiei speciale considera ca nu e necesara cererea unui punct de vedere al Comisiei de la Venetia in ceea ce priveste modificarea procedurii de numire a procurorilor-sefi de la parchete. continuă pe Adevărul

Iordache Alta intrebare, despre Legile Justitiei: Nu e nevoie de punctul de vedere al Comisiei de la Venetia

Nu e necesar punctul de vedere al Comisiei de la Venetia in ceea ce priveste modificarea procedurii de numire a procurorilor-sefi, a declarat Florin Iordache, autorul controversate Ordonante 13 si seful.

Kovesi, despre legile justitiei: 88 de procurori si judecatori condamnati in 12 ani nu justifica infiintarea unei directii speciale pentru investigarea magistratilor

Procurorul-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, a participat marti la o dezbatere organizata de Grupul pentru Dialog Social GDS) in care a vorbit despre modificarile dorite la legile justitiei si despre asaltul.

Tariceanu despre Legile Justitiei: Musuroiul a fost deranjat

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, isi face treaba cu brio, iar deranjul pe care l-a provocat pachetul de legi din domeniul Justitiei ar trebui sa ii puna pe ganduri pe romani. in opinia sa, Justitia, in foarte multe situatii, a dovedit ca raspunde la comenzi politice si la comenzi din afara sistemului.

PNL cere amanarea votului pe legile justitiei si dezbaterea acestora in comisiile permanente ale Parlamentului

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a declarat marti ca liberalii au cerut conducerii Parlamentului amanarea votului pe legile justitiei, desesizarea comisiei condusa de Florin Iordache si dezbaterea proiectelor procedura normala, dar si solicitarea avizului Comisiei de la Venetia.

Florin Iordache cere Parlamentului puteri sporite: vrea sa poata modifica toate legile din domeniul Justitiei

Florin Iordache, presedintele Comisiei speciale pentru sistematizarea, unificarea si asigurarea stabilitatii legislative in Justitie, formata cu scopul de a pune in acord deciziile CCR cu legislatia penala, a trimis, luni, o scrisoare Birourilor Permanente prin care solicita ca acest for sa poata modifica si completa toate actele normative din domeniul Justitiei.

Legile Justitiei vor fi votate la foc automat. Cum arata calendarul anuntat de Iordache

Florin Iordache, presedintele Comisiei speciale care trebuie sa puna in acord deciziile CCR cu legislatia penala, a anuntat, marti, faptul ca proiectele legilor Justitiei vor fi gata in urmatoarele trei zile, pentru a intra apoi pentru dezbateri si vot in cele doua Camere ale Parlamentului.

DOCUMENT Legile justitiei - ce amendamente au fost depuse pana luni

Legile justitiei vor fi dezbatute in sedinta de miercuri a comisiei speciale conduse de deputatul Florin Iordache, iar pana luni au fost depuse la comisie mai multe amendamente, atat de catre asociatii din sistem cat si de cei de la UDMR, deocamdata singurul partid care a formulat amendamente. Vezi in text o centralizare provizorie a amendamentelor care vor fi discutate miercuri, obtinuta de HotNews. ro.

Comisia speciala parlamentara condusa de Florin Iordache se va pronunta pe toate proiectele de lege care au legatura cu justitia

Plenul reunit al Parlamentului urmeaza sa voteze luni o solicitare a deputatului PSD Florin Iordache, fost ministru al Justitiei, de a extinde atributiile comisiei speciale parlamentare pe care o conduce asa incat aceasta sa se pronunte pe orice proiect de lege aflat in dezbatere parlamentara sau care urmeaza sa intre in dezbatere si care are legatura cu domeniul justitiei.

Florin Iordache vrea puteri sporite

Daca n-a putut ca ministru, Florin Iordache incearca sa faca legi ca deputat. Mai exact, sa le modifice. Din postura de presedinte al Comisiei speciale pentru sistematizarea, unificarea si asigurarea stabilitatii legislative in justitie, Florin Iordache, a trimis, luni, o scrisoare Birourilor Permanente prin care solicita ca acest for sa poata modifica si completa toate actele normative cu incidenta asupra justitiei.

PNL solicita amanarea votului pe legile justitiei

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a declarat astazi ca liberalii au cerut conducerii Parlamentului amanarea votului pe legile justitiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )