Libnet.ro
UNICEF

01:05

ROVANA PLUMB: La nivelul intregii tari au fost depuse proiecte de 39 de miliarde de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ROVANA PLUMB: La nivelul intregii tari au fost depuse proiecte de 39 de miliarde de euro

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, afirma ca la nivelul intregii tari au fost depuse, in actualul exercitiu financiar, proiecte pe fonduri europene in valoare de 39 de miliarde de euro, din care au fost deja contractate aproape 21 de miliarde. continuă pe Ziarul Bursa

ANCPI: Peste 40 de mii de imobile au fost vandute in februarie, la nivelul intregii tari

Peste 40. 800 de imobilele au fost vandute in luna februarie 2019 la nivelul intregii tarii, cu aproape 10. 000 mai putine fata de luna februarie 2018 si cu circa 10. 000 mai multe comparativ cu luna ianuarie 2019, conform datelor publicate astazi de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara ANCPI).

Rovana Plumb a fost aleasa presedinta PSD Dambovita

Rovana Plumb a fost aleasa, vineri, presedinta PSD Dambovita, informeaza Agerpres. Locul pe care il ocupa acum ministrul Fondurilor Europene a ramas liber dupa ce fostul lider al organizatiei judetene, Adrian.

Dragnea a anuntat viitorul posibil comisar european din partea Romaniei: Rovana Plumb

Liviu Dragnea a dat de inteles ca Rovana Plumb ar putea fi propusa de Guvernul Romaniei in functia de comisar european, dupa alegerile europarlamentare. Seful PSD a precizat ca Rovana Plumb are.

Ministrul Rovana Plumb a semnat, astazi, la Timisoara, contractul de finantare pentru cel mai amplu proiect din judetul Timis

Luni, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a semnat contractul de finantare pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Timis, alaturi de Ilie.

Rovana Plumb: in ziua alegerilor pentru Parlamentul European, nu ar trebui sa mai fie in desfasurare si un referendum

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a declarat, duminica, la Braila, ca din punctul sau de vedere in ziua alegerilor pentru Parlamentul European nu ar trebui sa se organizeze si un referendum. Cred.

Rovana Plumb: in ziua alegerilor europarlamentare nu ar trebuie sa existe si un referendum

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a declarat, duminica, la Braila, ca este de parere ca in ziua alegerilor pentru Parlamentul European nu ar trebui sa se organizeze si un referendum, transmite Mediafax.

Rovana Plumb: in ziua alegerilor europarlamentare nu ar trebui sa existe si un referendum

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a declarat, duminica, la Braila, ca este de parere ca in ziua alegerilor pentru Parlamentul European nu ar trebui sa se organizeze si un referendum, transmite Mediafax.

Alegeri PSD. Rovana Plumb: Cu parere de rau va spun ca sunt europarlamentari care denigreaza Romania

Partidul Social Democrat este cel mai pro-european partid, a declarat duminica, la Braila, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, care a criticat europarlamentarii romani care denigreaza Romania la.

Rovana Plumb: PSD este cel mai pro-european partid

Partidul Social Democrat este cel mai pro-european partid, a declarat duminica, la Braila, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, care a criticat europarlamentarii romani care denigreaza Romania la Bruxelles, potrivit Agerpres.

DRAGNEA: O voi propune pe Rovana Plumb pentru primul loc pe lista pentru europarlamentare

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca o va propune pe Rovana Plumb sa ocupe prima pozitie pe lista pentru alegerile europarlamentare, dar sustine ca decizia finala apartine Comitetului Executiv.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )