Libnet.ro
UNICEF

01:05

PNL Bucuresti, plangere penala pentru abuz in serviciu impotriva Gabrielei Firea

Hotnews Hotnews,
 PNL Bucuresti, plangere penala pentru abuz in serviciu impotriva Gabrielei Firea

PNL Bucuresti a depus o plangere penala pentru abuz in serviciu impotriva Gabrielei Firea, a unui consilier general si a doi functionari din conducerea Primariei Capitalei, pe motiv ca au refuzat sa puna pe ordinea de zi a sedintelor Consiliului General proiectele prin care urmau sa fie schimbati trei consilieri alesi pe listele PNL, dar care nu mai sunt membri ai partidului. Replica lui Firea: Plangerea penala este ridicola Violeta Alexandru sa se ocupe de majorarea alocatiilor. continuă pe Hotnews

PNL o trimite pe Firea sa dea cu subsemnatul la Parchet pentru abuz in serviciu!

PNL Bucuresti anunta depunerea la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 5 a unei plangeri pen.

Reactia Gabrielei Firea, dupa ce PNL a depus plangere penala impotriva ei: A fost o masura abuziva, inca sunt procese pe rol!

Batalia electorala pentru Bucuresti a ajuns in faza plingerilor penale. Violeta Alexandru anunta ca PNL o da in judecata pe Gabriela Firea. Primarul General al Capitalei a avut o prima reactie dupa ce a auzit ca este acuzat ca tergiverseaza inlocuirea a doi consilieri generali PNL.

ULTIMA ORA! Plangere penala impotriva Gabrielei Firea. De ce este acuzat primarul general al Capitalei. DOCUMENT

Partidul National Liberal, reprezentat de presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru a depus o plangere penala impotriva Gabrielei Firea, dar si a altor trei angajati ai primariei pe motiv ca nu respecta legea in vigoare.

PNL Bucuresti i-a facut plangere penala Gabrielei Firea

PNL Bucuresti, organizatie condusa de Violeta Alexandru, a depus plangere penala pe numele primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, acuzand ca aceasta blocheaza completarea echipei PNL din Consiliul General al Capitalei. Mai exact, Firea nu accepta inlocuirea a doi consilieri generali PNL. Violeta Alexandru acuza ca Firea vrea sa controleze CGMB prin slabirea opozitiei.

Firea reactioneaza dupa ce PNL i-a facut plangere penala: Nu ma intimideaza

Primarul Capitalei,Gabriela Firea, a reactionat, dupa ce PNL a depus o plangere penala pe numele ei pe motiv ca a blocat numirile consilierilor PNL in Consiliul General.

RADU HANGA, BURSA DE VALORI BUCURESTI: Suntem prezenti pentru a facilita accesul companiilor romanesti la capital

Dan Paul: Daca nu exista incredere, daca nu finantam economia romaneasca, nu putem sa crestem bursa Bursa de Valori Bucuresti BVB), impreuna cu industria de brokeraj, este prezenta in piata pentru a facilita accesul companiilor din tara noastra la capital, este mesajul pe care l-a transmis ieri Radu Hanga, presedintele Consiliului de Administratie al BVB, cu ocazia Ceremoniei de premiere a performerilor anului bursier 2019, eveniment ce s-a desfasurat intr-un cadru restrans si a fost transmis on-line.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )