Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: Refuzul premierului Dancila de a se consulta cu presedintele pe tema propunerii de comisar este o incalcare flagranta a Constitutiei. incetati sa mai riscati credibilitatea tarii pentru interese meschine de partid!

B1 B1,
Klaus Iohannis: Refuzul premierului Dancila de a se consulta cu presedintele pe tema propunerii de comisar este o incalcare flagranta a Constitutiei. incetati sa mai riscati credibilitatea tarii pentru interese meschine de partid!

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri, intr-o declaratie de presa, ca premierul a incalcat flagrant Constitutia prin faptul ca a refuzat sa se prezinte la consultarile de la Cotroceni pe tema. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Refuzul premierului de a se consulta cu presedintele pe tema nominalizarii comisarului european, o incalcare flagranta a Constitutiei

Presedintele Klaus Iohannis o acuza pe Viorica Dancila ca a incalcat Constitutia prin refuzul acesteiade a se prezenta la consultarile de la Palatul Cotroceni, pe tema nominalizarii comisarului.

Klaus Iohannis ii cere premierului Dancila sa faca o propunere de comisar doar in urma consultarii cu presedintele: Refuzul de a veni la consultari, o incalcare flagranta a Constitutiei

Klaus Iohannis ii cere din nou premierului Viorica Dancila sa faca o noua nominalizare pentru pozitia de comisar european doar in urma consultarii cu presedintele Romaniei si dupa obtinerea avizului Parlamentului.

Klaus Iohannis o cheama la consultari pe Viorica Dancila: Discutiile, pe tema nominalizarii unei persoane pentru functia de comisar european

Presedintele Klaus Iohannis o cheama la consultari pe Viorica Dancila pentru a discuta despre nominalizarea unui nou comisar european, dupa respingerea Rovanei Plumb, potrivit unui comunicat de presa al.

Iohannis: Premierul incalca flagrant Constitutia si afecteaza grav credibilitatea Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca refuzul premierului Dancila de a se consulta cu el in ceea ce priveste problema comisarului european, care vizeaza reputatia tarii noastre, reprezinta o incalcare flagranta a Constitutiei.

Klaus Iohannis o cheama pe Viorica Dancila la Cotroceni pe tema nominalizarii persoanei pentru functia de comisar european

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis premierului Viorica Dancila o scrisoare prin care o invita miercuri la consultari pe tema nominalizarii persoanei pentru functia de comisar european. in temeiul dispoz.

Klaus Iohannis, mesaj pentru Viorica Dancila in scandalul comisarului european: Guvernarea dumneavoastra a facut deja mult prea mult rau Romaniei, opriti-va!

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca refuzul premierului Viorica Dancila de a se consulta cu el in ceea ce priveste problema comisarului european, care vizeaza reputatia tarii noastre, reprezinta o i.

Razboi intre PALATE! Viorica Dancila ii raspunde lui Klaus Iohannis: Presedintele a fost informat. Cred ca a fost prins cu activitatea de campanie si a omis

Un nou razboi intre Palate, pe tema propunerii unui nou comisar european, dupa respingerea Rovanei Plumb. Viorica Dancila ii raspunde lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a declarat, marti, ca refuzul.

Klaus Iohannis o cheama la consultari pe Viorica Dancila pentru nominalizarea comisarului european

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis premierului Viorica Dancila o scrisoare prin care o invita miercuri la consultari pe tema nominalizarii persoanei pentru functia de comisar european.

KLAUS IOHANNIS: Dancila incalca flagrant Constitutia si afecteaza credibilitatea Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, ca premierul incalca flagrant Constitutia si afecteaza grav credibilitatea Romaniei, continuand sa demonstreze ca nu mai are ce cauta in fruntea Guvernului. incapatanarea de a-si sustine prietenii politici pentru o functie in Uniunea Europeana, in ciuda evidentelor probleme de integritate, a dus deja la un esec urias, a transmsi presedintele.

Klaus Iohannis, obligat sa o revoce pe Ana Birchall si sa numeasca interimarii. CCR a publicat motivarea deciziei

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a publicat motivarea deciziei prin care a admis partial conflictul dintre premierul Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis. Imediat dupa publicarea in Monitorul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )