Libnet.ro
UNICEF

14:30

Olguta Vasilescu, despre presedintele Iohannis: Ca neamt, sa vorbesti de gazare, trebuie sa ai mult curaj

Antena3 Antena3,
Olguta Vasilescu, despre presedintele Iohannis: Ca neamt, sa vorbesti de gazare, trebuie sa ai mult curaj

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a criticat, vineri seara, declaratiile presedintelui Klaus Iohannis care a acuzat Guvernul ca i-a gazat pe protestatarii din Piata Victoriei, aceasta afirmand: Ca. continuă pe Antena3

Lia Olguta Vasilescu, despre Klaus Iohannis: Ca neamt, trebuie sa ai mult curaj sa vorbesti de gazare

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a criticat, vineri seara, declaratiile presedintelui Klaus Iohannis care a acuzat Guvernul ca i-a gazat pe protestatarii din Piata Victoriei, aceasta afirmand: Ca neamt, sa vorbesti de gazare, trebuie sa.

Olguta Vasilescu, despre declaratiile presedintelui referitoare la gazarea protestatarilor: Ca neamt, sa vorbesti de gazare, trebuie sa ai mult curaj

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a criticat, vineri seara, declaratiile presedintelui Klaus Iohannis care a acuzat Guvernul ca i-a gazat pe protestatarii din Piata Victoriei, aceasta afirmand: Ca neamt, sa vorbesti de gazare, trebuie sa ai mult curaj. Vasilescu a tinut sa-l felicite pe fostul sef al Jandarmeriei, Sebastian Cucos, pe care a spus ca nu il cunoaste.

Rovana Plumb: Prin amanarea convocarii CSAT, presedintele Iohannis incearca sa forteze Guvernul sa mentina bugetele ridicate la serviciile secrete

Presedinta Organizatiei Femeilor Social-Democrate, Rovana Plumb, sustine ca, prin amanarea convocarii Consiliului Superior de Aparare a Tarii CSAT), presedintele Iohannis incearca sa forteze Guvernul sa mentina bugetele ridicate la serviciile secrete si la Administratia Prezidentiala.

Liviu Dragnea, ironizat de presedintele Iohannis: Are fricile, obsesiile si cosmarurile unui dictator

Presedintele Iohannis a declarat, inainte de a intra la sedinta Biroului Executiv al PNL de la Sibiu, ca Liviu Dragnea are fricile, obsesiile si cosmarurile unui dictator. intrebat daca a primit.

Olguta Vasilescu: Iohannis a spus ca a venit PSD sa gazeze romnii. Ca neamt, sa vorbesti de gazare, trebuie sa ai mult curaj

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a criticat declaratia lui Klaus Iohannis potrivit careia PSD a gazat romanii la proteste, ea sublinind ca afirmatiile sale nu sunt demne de presedinte si, ca neamt, sa vorbesti de gazare, trebuie sa ai mult curaj.

Olguta Vasilescu recunoaste: nu mai sunt bani de pensii si salarii!

Ceeace specialistii avertizau mai demult, se intampla. Guvernul a ajuns la fundul sacului bugetar si nu mai stie de unde sa ia bani pentru pensii si salariile bugetarilor. Visele economice ale lui Valcov, Dragnea si Vasilescu au dus Romania intr-o situatie imposibila. Costurile imprumuturilor au ajuns deja la 5% pe an, si tind sa creasca, iar deficitul bugetar era de 15 miliarde lei, 1,6% din PIB, la sase luni.

Presedintele Iohannis ataca Guvernul

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca Guvernul minte, el punctand ca Executivul putea sa faca rectificare bugetara in orice domeniu fara niciun aviz de la CSAT, cu exceptia zonei de securitate nationala, transmite Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )