Libnet.ro
UNICEF

08:47

Presedintele Iohannis ataca Guvernul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Iohannis ataca Guvernul

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca Guvernul minte, el punctand ca Executivul putea sa faca rectificare bugetara in orice domeniu fara niciun aviz de la CSAT, cu exceptia zonei de securitate nationala, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea, ironizat de presedintele Iohannis: Are fricile, obsesiile si cosmarurile unui dictator

Presedintele Iohannis a declarat, inainte de a intra la sedinta Biroului Executiv al PNL de la Sibiu, ca Liviu Dragnea are fricile, obsesiile si cosmarurile unui dictator. intrebat daca a primit.

Klaus Iohannis acuza Guvernul de o mare minciuna: Poate face rectificare pe sanatate, educatie, pensii si fara acordul CSA

Presedintele Klaus Iohannis a acuzat, vineri, Guvernul de o mare minciuna dupa ce executivul a sustinut ca seful statului pericliteaza veniturile pensionarilor si mamelor sau asistenta medicala prin.

Mai multi magistrati, eliberati din functie de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti decretele de eliberare din functie a noua magistrati, ca urmare a pensionarii. Astfel, seful statului i-a eliberat din functia de judecator grad profesional de.

OMV reactioneaza dupa ce Darius Valcov a acuzat compania de intelegeri cu presedintele Iohannis pe legea offshore

OMV a reactionat marti cu privire declaratiile lansate recent de Darius Valcov, consilierul pe probleme economice al premierului, potrivit carora compania a avut intelegeri cu presedintele Klaus Iohannis pe legea offshore.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )