Libnet.ro
UNICEF

16:15

Tudorel Toader nu renunta la OUG 7 in ciuda protestelor masive din justitie: Am convingerea faptului ca magistratii cunosc legea, cunosc formele in care isi pot exprima opiniile

B1 B1,
Tudorel Toader nu renunta la OUG 7 in ciuda protestelor masive din justitie: Am convingerea faptului ca magistratii cunosc legea, cunosc formele in care isi pot exprima opiniile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu se lasa convins de protestele magistratilor din intrega tara care cer abrogarea OUG 7 si va merge mai departe cu modificarile facute la legile justitiei. Am convinger. continuă pe B1

Tudorel Toader, asteptat cu RAHAT de protestatarii din Timisoara: Ministrul Justitiei, un COMUNIST MANJIT (FOTO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este asteptat la Timisioara cu proteste. Manifestantii s-au inarmat cu RAHAT si asteapta in fata Universitatii de Vest din Timisoara venirea lui.

Magistratii nu cedeaza: Protestele judecatorilor si procurorilor se extind dupa modificarile de forma anuntate de Tudorel Toader la OUG 7

Judecatorii si procurorii continua protestele fata de OUG 7. La o zi dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat modificarea ordonantei care insa nu rezolva nici pe de parte nemultumirile.

TUDOREL TOADER: Articolul din OUG 7 prin care judecatorii puteau fi numiti sefi de parchete va fi abrogat

Noua Ordonanta va fi adoptata saptamana viitoare .

TUDOREL TOADER: Noua ordonanta pe OUG 7, se va da saptamana viitoare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, astazi, dupa discutiile de la Guvern cu reprezentantii unor asociatii de magistrati, ca va fi abrogat articolul din OUG 7/2019 prin care judecatorii puteau fi numiti sefi de parchete.

Tudorel Toader, modificari minore la OUG 7: Se abroga articolul care permitea judecatorilor sa devina sefi de parchete, dar acestia vor fi numiti tot politic (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a prezentat concluziile intalnirii de la Guvern pe care a avut-o cu asociatiile de magistrati, dar a anuntat doar schimbari minore la controversata OUG 7. Mai exact, Toader.

Tudorel Toader, mesaj pentru cei care critica OUG 7

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a declarat, joi, la Sinteza zilei ca vineri va trimite draftul OUG 7 la CSM, urmand ca ulterior aceasta sa fie adoptata de Guvern. Am convingerea faptului ca magistratii.

Tudorel Toader, REPLICA pentru Florin Iordache: Daca sunt critici din PSD la OUG 7, nu au decat sa initieze proceduri de modificare. Ca sa te duci la TV e frumos, dai bine pe ecran (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza dupa ce a fost criticat de deputatul PSD Florin Iordache pentru ca nu a convocat consultari cu magistratii inainte de adoptarea OUG 7, prin care au fost.

Florin Iordache iL ACUZA pe Tudorel Toader: A gresit. Trebuiau consultari mai ample si mai transparente inainte de adoptarea OUG 7

Deputatul PSD Florin Iordache este de parere ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a gresit pentru ca nu a chemat magistratii la consultari inainte de adoptarea OUG 7 prin care au fost modificate legile.

Florin Iordache spune ca Tudorel Toader a gresit ca nu s-a consultat cu magistratii naintea adoptarii OUG 7

Fostul ministru Florin Iordache, seful comisiei parlamentare care a modificat legile Justitiei, il invinovateste pe Tudorel Toader ca nu a discutat cu reprezentantii magistratilor inainte de adoptarea Ordonantei de Urgenta care modifica din nou legile justitiei, spunand ca a fost o greseala a Ministerului Justitiei, iar premierul Viorica Dancila a detensionat luni situatia, initiind un dialog cu asociatii ale magistratilor. Iordache a mai sustinut, la RFI, ca judecatorii si procurorii nu mai au acum motive de nemultumire si ca protestul acestora ii prejudiciaza pe cetateni.

Criza in Justitie. Tudorel Toader da vina pe Iohannis pentru blocajul de la DNA. Seful DNA: A facut vreo propunere pentru sectii domnul Toader?

Dupa apelul DNA emis joi prin care i-a cerut abrogarea OUG 7, care interzice delegarile pe functii si care a lasat doua servicii importante fara conducere, Tudorel Toader sustine ca cel care poate debloca situatia este doar presedintele Klaus Iohannis. Calin Nistor, seful DNA, a raspuns, intreband retoric, daca ministrul Justitiei a facut vreo propunere pentru aceste functii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )