Libnet.ro
UNICEF

07:15

Vot covarsitor in Parlament pentru redefinirea familiei traditionale: Doar 22 de alesi s-au opus (VIDEO)

B1 B1,
Vot covarsitor in Parlament pentru redefinirea familiei traditionale: Doar 22 de alesi s-au opus (VIDEO)

Vot covarsitor in Parlament pentru redefinirea familiei traditionale. Doar 22 de alesi s-au opus propunerii de schimbare a Constitutiei. Decizia vine dupa ce Coalitia pentru familie a strans. continuă pe B1

Turcan, despre redefinirea familiei: PNL va incerca sa faca amendamente si la Senat

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, marti, ca liberalii vor depune amendamente la proiectul de revizuire a Constitutiei pentru redefinirea familiei si la Senat, astfel incat sa garanteze intemeierea familiei si sa clarifice institutia casatoriei, relateaza News. ro. Raluca Turcan s-a abtinut la votul din Camera Deputatilor asupra initiativei de revizuire a Constitutiei. Majoritatea grupului liberal a votat insa in favoarea proiectului.

Grindeanu, despre initiativa cetateneasca privind redefinirea familiei: Poporul roman va decide prin vot

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat marti, la Viena, referitor la initiativa cetateneasca privind redefinirea familiei, ca poporul roman va decide prin vot ce se va intampla. E vorba de.

Alocatiile pentru sustinerea familiei platite in primul trimestru au depasit 125 milioane de lei

Alocatiile pentru sustinerea familiei, platite in primul trimestru din 2017, au totalizat 125,56 milioane de lei, cea mai mare suma fiind platita in ianuarie - 42,532 milioane lei, conform datelor centralizate de Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS), citate de Agerpres.

Grindeanu: Romanii vor decide prin vot in ceea ce priveste redefinirea familiei. Eu sunt printre cei care au semnat pentru

Premierul Sorin Grindeanu a declarat ca poporul roman va fi cel care va decide, prin vot, daca va fi modificata Constitutia in sensul definirii familiei drept o uniune dintre un barbat si o.

Raluca Turcan: Prin initiativa cetateneasca privind redefinirea familiei riscam texte legislative interpretabile

Sefa interimara a liberalilor, Raluca Turcan, a declarat ca prin restrangerea definitiei familiei din initiativa cetateneasca la casatoria dintre barbat si femeie se risca texte legislative interpretabile.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )