Libnet.ro
UNICEF

05:15

Premierul Viorica Dancila a participat la reuniunea ambasadorilor tarilor membre UE acreditati la Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul Viorica Dancila a participat la reuniunea ambasadorilor tarilor membre UE acreditati la Bucuresti

Premierul Viorica Dancila a participat, ieri, la reuniunea sefilor de misiuni diplomatice din statele membre ale Uniunii Europene HOMS) acreditati la Bucuresti, context in care a exprimat increderea ca rezultatele anului 2018 vor fi similare cu cele obtinute in anul 2017, ca urmare a actiunii guvernamentale de gestionare eficienta si de modernizare a economiei, se arata intr-un comunicat al Guvernului. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Dancila a participat la reuniunea ambasadorilor tarilor membre UE acreditati la Bucuresti

Prim-ministrul Viorica Dancila a participat, vineri, la reuniunea sefilor de misiuni diplomatice din.

Premierul Viorica Dancila a dispus eliberarea din functie a trei vicepresedinti ai ANAF

Premierul Viorica Dancila a dispus eliberarea din functie a trei vicepresedinti, cu rang de subsecretar de stat, ai Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Daniel Florin Anghel, Nicolae Pietrareanu s.

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit cu presedintele Parlamentului Republicii Moldova

Premierul Viorica Dancila l-a primit, ieri, pe Andrian Candu, presedintele Parlamentului Republicii Moldova, aflat la Bucuresti cu ocazia participarii la sedinta solemna a Parlamentului Romaniei dedicata implinirii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania, se arata intr-un comunicat al Guvernului, dat publicitatii.

Viorica Dancila a trimis Corpul de Control la Nuclearelectrica

Premierul Viorica Dancila a trimis Corpul de Control la Nuclearelectrica, in contextul in care, joi, Unitatea 2 a centralei s-a deconectat automat, aceasta fiind a doua avarie aparuta in ultimele patru zile,.

Viorica Dancila schimba conducerea ANPC: Cine este noul sef al Protectiei Consumatorilor

A fost schimbat seful Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC). Premierul Viorica Dancila a semna, miercuri, decizia de schimbare a lui Marcel Bogdan Pandelica din functia de.

Un nou cutremur la ANAF. Viorica Dancila a demis mai multi vicepresedinti ai Fiscului

Premierul Viorica Vasilica Dancila continua decapitarea Fiscului. Ea a dispus eliberarea din functie a trei vicepresedinti, cu rang de subsecretar de stat, ai Agentiei Nationale de Administrare Fiscala .

Nuclearelectrica este verificata de cateva zile de Corpul de Control al prim-ministrului

Premierul Viorica Dancila a trimis luni Corpul de Control al prim-ministrului la Nuclearelectrica, au declarat pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Corpul de Control a fost trimis in contextul in care la centrala nucleara de la Cernavoda au fost inregistrate probleme in lant duminca. Joi, au aparut noi probleme la Cernavoda, Unitatea 2 fiind decontectata automat de la Sistemul Energetic National, ca urmare a aparitiei unei disfunctionalitati la un sistem electric de proces.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )