Libnet.ro
UNICEF

19:30

Victor Ponta, dezvaluiri din culisele PSD: Liviu Dragnea m-a mintit! Rovana Plumb trebuie sa fie PREMIER

B1 B1,
Victor Ponta, dezvaluiri din culisele PSD: Liviu Dragnea m-a mintit! Rovana Plumb trebuie sa fie PREMIER

Victor Ponta il ataca din nou pe Liviu Dragnea. Fostul premier face dezvaluiri senzationale despre intelegerile pe care pe care le-a avut cu actualul sef al PSD. Victor Ponta spune ca in 2015 s-a inteles. continuă pe B1

Congres PSD. Liviu Dragnea: Un discurs al urii a invadat televiziunile

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a pledat sambata, de la tribuna Congresului PSD, pentru crearea unui consens politic interpartinic pentru realizarea unui proiect de societate, respectiv pentru un dialog sincer, ap.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, este anchetat in Brazilia pentru spalare de bani

Liderul PSD, Liviu Dragnea, ar fi anchetat in Brazilia pentru spalare de bani. Rise Project si Folha de S ao Paolo, una dintre cele mai mari publicatii din Brazilia, afirma ca au obtinut confirmarea ca autoritatile din aceasta tara au in desfasurare o ancheta vizandu-l pe Dragnea,scrie News. ro .

Victor Ponta, in timpul Congresului PSD: PSD se afla acum in fata celui mai mare pericol din existenta sa (FOTO)

Victor Ponta a transmis, pe pagina sa de socializare, ce discurs ar fi tinut daca ar fi participat la Congresul PSD. Fostul premier l-a atacat de nenumarate de ori pe Liviu Dragnea in textul.

Anuntul facut de Victor Ponta in timpul Congresului PSD

Fostul premier Victor Ponta sustine ca nu poate participa la Congresul PSD, deoarece Liviu Dragnea a confiscat partidul si il foloseste doar pentru propria sa putere si imbogatire, pentru promovarea oamenilor.

Victor Ponta, atac dur la adresa lui Dragnea si a modului in care a fost organizat Congresul: PSD a fost capturat de Grupul de le Teleorman

Fostul premier Victor Ponta critica in termeni extrem de duri modul in care a fost organizat Congresul extraordinar al PSD de sambata. Ponta sustine ca, prin ceea ce s-a intamplat sambata, s-a pus.

Noi dezvaluiri din culisele puterii: INTERVIUL INTEGRAL cu Sorin Ovidiu Vantu, duminica, de la ora 13.00, pe B1 TV

B1 TV difuzeaza duminica, de la ora 13. 00, un interviu exclusiv cu Sorin Ovidiu Vantu. intr-o editie eveniment a emisiunii Actualitatea romaneasca, cu Sorina Matei, Vantu vorbestedespre dosare,.

Victor Ponta, dupa Congresul PSD: Tot ce a reprezentat PSD a fost sters

Victor Ponta, fost lider al PSD, considera ca tot ce a reprezentat PSD a fost sters, precizand ca in discursul lui Liviu Dragnea, din timpul Congresului, nu s-au gasit cuvintele stanga,.

Liviu Dragnea: Am convenit sa lucram la o lege care sa dea posibilitatea sa ii sanctionam pe cei care mint, defaimeaza propria tara, gen Monica Macovei. Libera exprimare nu inseamna sa defaimezi

Congresul PSD nu a fost convocat doar pentru a se ocupa niste functii de conducere. Principalele motive au fost de a se stabili niste obiective majore: pozitia noastra privind unele dezbateri mari din Romania, cum ar fi proiectul de tara, a declarat luni seara presedintele PSD, Liviu Dragnea, la Romania Tv. Liviu Dragnea a lansat, in emisiune, noi acuzatii la adresa statului paralel, despre care sustine ca este o caracatita care a sugrumat Romania, a frant destine, s-a implicat in alegeri democratice, a deschis dosare, a inchis dosare. Intrebat daca va candida la alegerile prezidentiale din 2019, Dragnea a sustinut ca este devreme pentru un raspuns. El a anuntat, de asemenea, ca a discutat cu mai multi colegi si au convenit sa lucreze la o lege care sa dea posibilitatea sa ii sanctionam pe cei care mint, defaimeaza propria tara, gen Monica Macovei. Libera exprimare nu inseamna sa defaimezi.

Liviu Dragnea, intrebat daca isi va legaliza relatia cu iubita sa, Irina Tanase: Pur si simplu am decis sa fie langa mine la congres. N-am cerut-o inca in casatorie

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost intrebat, luni seara, la Romania Tv, daca urmeaza sa isi legalizeze relatia cu iubita sa, Irina Alexandra Tanase, care a fost prezenta in primul rand la congresul PSD de sambata, liderul PSD raspunzand ca nu a cerut-o pe aceasta in casatorie. Pur si simplu am decis sa fie langa mine la congres. S-a vobit despre acel inel, nu sunt zgarcit, dar nu este un inel scump. I l-am daruit, dar nu este un inel de logodna, a afirmat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, intrebat daca isi va oficializa relatia cu iubita sa, Irina Tanase: Pur si simplu am decis sa fie langa mine la congres. N-am cerut-o inca in casatorie

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost intrebat, luni seara, la Romania Tv, daca urmeaza sa isi oficializeze relatia cu iubita sa, Irina Alexandra Tanase, care a fost prezenta in primul rand la congresul PSD de sambata, liderul PSD raspunzand ca nu a cerut-o pe aceasta in casatorie. Pur si simplu am decis sa fie langa mine la congres. S-a vobit despre acel inel, nu sunt zgarcit, dar nu este un inel scump. I l-am daruit, dar nu este un inel de logodna, a afirmat Liviu Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )