Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, atac dur la adresa lui Dragnea si a modului in care a fost organizat Congresul: PSD a fost capturat de Grupul de le Teleorman

B1 B1,
Victor Ponta, atac dur la adresa lui Dragnea si a modului in care a fost organizat Congresul: PSD a fost capturat de Grupul de le Teleorman

Fostul premier Victor Ponta critica in termeni extrem de duri modul in care a fost organizat Congresul extraordinar al PSD de sambata. Ponta sustine ca, prin ceea ce s-a intamplat sambata, s-a pus. continuă pe B1

Victor Ponta, acuzatii grave dupa congresul PSD

Fostul premier Victor Ponta lanseaza un nou atac dur la adresa PSD, despre care spune ca s-a transformat oficial in PDL. De ieri, 10 Martie, tot ceea ce a reprezentat PSD a fost sters / nu doar Iliescu,.

Victor Ponta: Dragnea nu are nicio ideologie, e un mic baron de tara care vrea putere (VIDEO)

Victor Ponta a lansat un sir de critici dure la adresa lui Liviu Dragnea, intr-o interventie telefonica pentru B1 Tv, precizand ca PSD nu mai exista si ca seful partidului nu are nicio ideologie, singura lui id.

Victor Ponta, dezvaluiri din culisele PSD: Liviu Dragnea m-a mintit! Rovana Plumb trebuie sa fie PREMIER

Victor Ponta il ataca din nou pe Liviu Dragnea. Fostul premier face dezvaluiri senzationale despre intelegerile pe care pe care le-a avut cu actualul sef al PSD. Victor Ponta spune ca in 2015 s-a inteles.

Victor Ponta, dupa Congresul PSD: Tot ce a reprezentat PSD a fost sters

Victor Ponta, fost lider al PSD, considera ca tot ce a reprezentat PSD a fost sters, precizand ca in discursul lui Liviu Dragnea, din timpul Congresului, nu s-au gasit cuvintele stanga,.

Anuntul facut de Victor Ponta in timpul Congresului PSD

Fostul premier Victor Ponta sustine ca nu poate participa la Congresul PSD, deoarece Liviu Dragnea a confiscat partidul si il foloseste doar pentru propria sa putere si imbogatire, pentru promovarea oamenilor.

Victor Ponta, in timpul Congresului PSD: PSD se afla acum in fata celui mai mare pericol din existenta sa (FOTO)

Victor Ponta a transmis, pe pagina sa de socializare, ce discurs ar fi tinut daca ar fi participat la Congresul PSD. Fostul premier l-a atacat de nenumarate de ori pe Liviu Dragnea in textul.

Gelu Diaconu, mesaj DUR catre Liviu Dragnea: Am inca proaspat in minte cum ii mai pupai tu mana pana la coate Codrutei

Fostul sef al ANAF, Gelu Diaconu, i-a trimis un mesaj dur lui Liviu Dragnea in care ii amintea, fara a-i mentiona insa numele, in care aminteste despre cum ii pupa Dragnea mana pana la coate sefei.

Atac dur al lui Ioan Rus: Ce sens are un Congres in care se regleaza niste conturi si se impart niste functii? De ce arunca PSD intreaga Romanie pe foc?

Ioan Rus, fostul lider al Grupului de la Cluj, critica dur politica de guvernare a PSD si decizia lui Liviu Dragnea de a convoca un Congres extraordinar. Modul in care este acum condus partidul ameninta sa duca la dezastrul formatiunii.

Gigi Becali, atac dur la Dan Petrescu: Ia pleaca, ma, din tara!

Finantatorul FCSB, Gigi Becali, l-a atacat dur pe antrenorul rivalei la titlu, CFR Cluj, Dan Petrescu, pentru faptul ca acesta obisnuieste sa injure arbitrii si pentru ca vrea penalti la fiecare meci.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )