Libnet.ro
UNICEF

23:00

Liviu Dragnea, intrebat daca isi va oficializa relatia cu iubita sa, Irina Tanase: Pur si simplu am decis sa fie langa mine la congres. N-am cerut-o inca in casatorie

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea, intrebat daca isi va oficializa relatia cu iubita sa, Irina Tanase: Pur si simplu am decis sa fie langa mine la congres. N-am cerut-o inca in casatorie

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost intrebat, luni seara, la Romania Tv, daca urmeaza sa isi oficializeze relatia cu iubita sa, Irina Alexandra Tanase, care a fost prezenta in primul rand la congresul PSD de sambata, liderul PSD raspunzand ca nu a cerut-o pe aceasta in casatorie. Pur si simplu am decis sa fie langa mine la congres. S-a vobit despre acel inel, nu sunt zgarcit, dar nu este un inel scump. I l-am daruit, dar nu este un inel de logodna, a afirmat Liviu Dragnea. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea, intrebat daca isi va legaliza relatia cu iubita sa, Irina Tanase: Pur si simplu am decis sa fie langa mine la congres. N-am cerut-o inca in casatorie

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost intrebat, luni seara, la Romania Tv, daca urmeaza sa isi legalizeze relatia cu iubita sa, Irina Alexandra Tanase, care a fost prezenta in primul rand la congresul PSD de sambata, liderul PSD raspunzand ca nu a cerut-o pe aceasta in casatorie. Pur si simplu am decis sa fie langa mine la congres. S-a vobit despre acel inel, nu sunt zgarcit, dar nu este un inel scump. I l-am daruit, dar nu este un inel de logodna, a afirmat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, intrebat daca are de facut un anunt legat de iubita sa: Astazi nu, am partidul in suflet. Cat de curand

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat sambata, intrebat daca vrea sa faca un anunt legat de faptul ca iubita sa, care l-a insotit la Congresul extraordinar al partidului, purta pe deget un inel, ca nu astazi, deoarece are partidul in suflet.

Liviu Dragnea, intrebat daca se casatoreste: De mult timp am vazut ca fiecare vrea sa fie nasul meu

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni, fiind intrebat daca se casatoreste, ca a observat ca.

Liviu Dragnea, intrebat daca se casatoreste: De mult timp am vazut ca fiecare vrea sa fie nasul meu

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni, fiind intrebat daca se casatoreste, ca a observat ca de multa vreme fiecare vrea sa fie nasul sau, dar va da detalii atunci cand va fi cazul. De mult.

Liviu Dragnea, intrebat daca se casatoreste: De mult timp am vazut ca fiecare vrea sa fie nasul meu

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni, fiind intrebat daca se casatoreste, ca a observat ca de multa vreme fiecare vrea sa fie nasul sau. in schimb, acesta a spus ca va anunta daca va fi cazul sa-si schimbe statutul.

Dragnea, intrebat daca il sustine pe Tariceanu la prezidentiale: Nu am discutat in PSD despre o propunere de candidat

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca nu s-a discutat in partid despre o propunere de candidat la alegerile prezidentiale din 2019. Nu vreau sa discutam in partid, si am convenit cu totii.

Viorica Dancila, nasa la nunta lui Liviu Dragnea cu iubita sa. Sigur ca da!

O tara intreaga a remarcat ca, sambata, premierul Viorica Dancila si iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tanase, erau foarte apropiate. Dana Chera a intrebat-o pe Viorica Dancila, la Adevaruri de viata, .

Viorica Dancila, vorbeste despre iubita lui Liviu Dragnea: Cum a raspuns cand a fost intrebata daca ar vrea sa fie nasa de cununie a liderului PSD(FOTO)

Viorica Dancila a declarat duminica, in cadrul unei emisiuni televizate, ca i se pare un act de normalitate faptul ca iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tanase, a fost prezenta in sala la Congresul PSD.

Viorica Dancila spune ca l-ar cununa pe Liviu Dragnea cu iubita acestuia, care este o fata deosebita

Premierul Viorica Dancila a spus duminica, intr-o emisiune la Antena 3, raspunzand unei intrebari, ca, daca i-ar propune, i-ar fi nasa de cununie liderului PSD, Liviu Dragnea, cu iubita acestuia, care este o fata deosebita, citeaza News. ro.

Liviu Dragnea i-a intrebat pe participantii Congresului extraordinar daca vor ca el sa mai fie presedinte PSD. Cum a reactionat intreaga sala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a cerut sambata delegatilor participanti la Congresul extraordinar al partidului, o confirmare verbala pentru functia pe care o ocupa. La finalul unui discurs de peste.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )