Libnet.ro
UNICEF

15:45

Miercuri au loc consultari cu presedintele Klaus Iohannis in vederea desemnarii unui nou candidat pentru functia de prim-ministru

B1 B1,
Miercuri au loc consultari cu presedintele Klaus Iohannis in vederea desemnarii unui nou candidat pentru functia de prim-ministru

Miercuri, are loc la Palatul Cotroceni o runda de consultari cu presedintele Klaus Iohannis in vederea desemnarii unui nou candidat pentru functia de prim-ministru. PNL este primul partid chemat la consultari. continuă pe B1

Teorie-soc: De ce a intarziat Klaus Iohannis anuntul desemnarii lui Florin Citu ca premier

Analistul Bogdan Chirieac a comentat, miercuri, la Antena 3 desemnarea lui Florin Citu ca premier de catre presedintele Klaus Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis: Am decis sa desemnez pentru pozitia de prim-ministru pe Florin Citu

Presedintele Klaus Iohannis anunta nominalizarea lui Florin Citu ca premier.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis: Nu avem niciun caz de coronavirus confirmat, dar va trebui sa fim pregatiti. Convoc CSAT

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara ca nu avem niciun caz de coronavirus inregistrat in Romania pana prezent dar trebuie sa fim pregatiti daca lucrurile evolueaza negativ. Seful statului a lansat un apel la mass media sa evite senzationalul si stirile cu impact emotional ridicat care pot amplifica sentimentul de panica dar si la politicieni, care nu trebie sa speculeze aceasta situatie in mod oportunist.

Presedintele Klaus Iohannis va sustine declaratii de presa la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, luni, la Palatul Cotroceni, declaratii de presa incepand cu ora 18. Este asteptat ca seful statului sa dea un raspuns fata de decizia Curtii Constitutionale a Romaniei care il obliga sa desemneze un nou premier.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratie de presa, la ora 19:00

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa, marti, incepand cu ora 19:00, la Palatul Cotroceni. Evenimentul vine in contextul in care agenda publica este marcata de doua.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratie de presa la ora 18:00, in direct pe B1 TV

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa, luni, incepand cu ora 18:00, la Palatul Cotroceni din Capitala. Seful statului face aceasta declaratie in contextul in care.

VIDEO Klaus Iohannis: in aceasta seara, Ludovic Orban si-a depus mandatul de prim-ministru desemnat

Ludovic Orban si-a depus in aceasta seara mandatul de prim-ministru desemnat, a anuntat presedintele Klaus Iohannis. El a precizat ca miercuri va avea consultari cu partidele parlamentare, iar cel mai probabil la finalul zilei va anunta propunerea sa de prim-ministru. Programul consultarilor presedintelui Iohannis cu partidele pentru desemnarea unui premier.

KLAUS IOHANNIS: Orban si-a depus mandatul de prim-ministru desemnat

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti seara, ca Ludovic Orban si-a depus mandatul de prim-ministru desemnat si ca a convocat pentru miercuri consultari cu partidele pentru desemnarea unui nou premier.

KLAUS IOHANNIS: Intentia presedintelui este intotdeauna de a da tarii un premier

Presedintele Klaus Iohannis, a sustinut o declaratie de presa privind depunerea mandatului de prim-ministru desemnat al lui Ludovic Orban, spunand ca Romania risca sa intre intr-un blocaj din cauza boicotarii votului de investire de catre PSD. Acesta declara ca va convoca consultari cu partidele la palatul Cotroceni, precizand ca Ludovic Orban ramane prima lui optiune pentru premier.

Victor Ponta s-a autopropus premier, in cadrul consultarilor de la Cotroceni: Eu am facut de patru ori o majoritate

Victor Ponta a anuntat, miercuri seara, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni, ca el insusi este propunerea Grupului Pro Europa pentru postul de premier. Cand am vazut.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2079 seconds )