Libnet.ro
UNICEF

15:30

PSD si ALDE propun SALARII cu 25% mai MARI pentru O ANUMITA categorie de bugetari

B1 B1,
PSD si ALDE propun SALARII cu 25% mai MARI pentru O ANUMITA categorie de bugetari

PSD si ALDE au depus in Parlament un proiect de lege care prevede o majorare a salariului de baza/ soldei de functie cu pana la 25% pentru personalul care ocupa o functie cu acces la informatii clasificate. continuă pe B1

Coalitiapropune salarii cu 25% mai mari. Categoria de bugetari care este vizata

Personalul care ocupa o functie cu acces la informatii clasificate secret de stat beneficiaza de o majorare a salariului de baza/ soldei de functie cu pana la 25% - prevede o initiativa legislativa depusa la.

Citu: Sapte politicieni PSD-ALDE din Guvern si Parlament sunt pe cale sa primeasca sanctiuni din cauza situatiei din justitie. Daddy deschide lista

Senatorul liberal Florin Citu sustine ca a avut o discutie cu un reprezentant al unei tari cu care Romania are parteneriat strategic, care i-ar fi spus ca exista ingrijorari privind independenta justitiei si ca ar urma sa fie impuse sanctiuni, precum refuzarea vizelor sau interdictii de a participa la intalniri cu omologi din alte state, pentru sapte politicieni PSD-ALDE. Daddy deschide lista, afirma senatorul liberal.

Trenurile de mare viteza din Europa, ineficiente, cu costuri mai mari decat cele planificate si pasageri mai putini

Un raport al Curtii Europene de Conturi a concluzionat ca liniile ferate de mare viteza cofinantate din bugetul Uniunii Europene au, adesea, costuri mai mari decat cele planificate, iar constructia acestora dureaza mai mult decat termenul anticipat,.

DNA cere pedeapsa mai mare pentru Liviu Dragnea: Procurorii au facut apel privind sentinta din dosarul angajarilor fictive (VIDEO)

Procurorii DNA au facut apel privind sentinta de 3 ani si 6 luni de inchisoare primita de Liviu Dragnea in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Acestia cer o condamnare mai mare pentru.

Proiect PSD-ALDE: Personalul cu acces la informatii clasificate secret de stat - majorare cu pna la 25% a salariului sau soldei

Personalul care ocupa o functie cu acces la informatii clasificate secret de stat beneficiaza de o majorare a salariului de baza/ soldei de functie cu pana la 25% - prevede o initiativa legislativa depusa la Parlament, potrivit Agerpres.

Proiect PSD-ALDE: Scaderea vrstei de pensionare pentru mame cu 2 ani pentru fiecare copil nascut si crescut

Un proiect depus la Senat prevede posibilitatea ca orice femeie sa iasa la pensie mai devreme cu doi ani pentru fiecare copil nascut si crescut cel putin 10 ani. Printre motive se afla declinul demografic in care populatia se reduce cu cinci romani in fiecare ora.

JUDECATORII se revolta dupa ce Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei a sesizat Comisia de la Venetia! MESAJ transant catre coalitia PSD-ALDE

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania reactioneaza dupa decizia de joi a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, cu privire la sesizarea Comisiei Europene pentru Democratie prin Drept a Consiliului.

Mii de miliarde de dolari mostenire. Care sunt cele mai mari averi de familie din lume

Cele mai bogate 25 de familii din lume controleaza 1. 100 miliarde de dolari, potrivit datelor compilate in indexul miliardarilor realizat de Bloomberg.

Una dintre cele mai mari tragedii din Romania: a omorat 41 de oameni jucand tintar! Ceausescu l-a condamnat la moarte apoi, peste o luna, i-a comutat pedeapsa la 25 de ani

Dupa amiaza aceea de 31 mai 1966 parea calma. Sa fi fost cam 16. 00 cand Alexandru Cainaru, revizor de ace in statia CFR Mogosoaia, primeste ordin de garare a unui automotor ce intra pe o linie moarta.

Cat ar putea castiga Simona Halep daca va triumfa la Wimbledon. Poate ajunge printre jucatoarele cu cele mai mari castiguri din tenis

Simona Halep a scris istorie in urma cu mai putin de trei saptamani cand a reusit sa castige primul ei turneu de Grand Slam la Roland Garros. Romanca va cauta sa profite de moralul bun si sa cucereasca un nou titlu de Mare slem pe iarba turneului de la Wimbledon, care va incepe luni.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2637 seconds )