Libnet.ro
UNICEF

15:15

DNA cere pedeapsa mai mare pentru Liviu Dragnea: Procurorii au facut apel privind sentinta din dosarul angajarilor fictive (VIDEO)

B1 B1,
DNA cere pedeapsa mai mare pentru Liviu Dragnea: Procurorii au facut apel privind sentinta din dosarul angajarilor fictive (VIDEO)

Procurorii DNA au facut apel privind sentinta de 3 ani si 6 luni de inchisoare primita de Liviu Dragnea in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Acestia cer o condamnare mai mare pentru. continuă pe B1

Lovitura pentru Liviu Dragnea. DNA cere o pedeapsa mai mare pentru liderul PSD

Lovitura pentru Liviu Dragnea. DNA a facut apel in dosarul in care liderul PSD tocmai a fost condamnat. Procurorii nu sunt multumiti de pedeapsa de 3 ani si 6 luni cu executare si cer o pedeapsa mai mare.

Procurorii DNA vor o pedeapsa mai mare pentru Liviu Dragnea dupa ce acestia au atacat decizia de condamnare

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a atacat decizia de condamnare a liderului PSD Liviu Dragnea in dosarul DGASPC, urmand sa ceara o pedeapsa mai mare, potrivit Stiripesurse. ro.

Politic show: Sondaj Sociopol. Cine sunt politicienii cu cel mai mare grad de ncredere; Protestul PSD de miercuri seara de la Cotroceni, esec total: 100 de persoane au strigat Jos statul paralel!; DNA vrea o condamnare mai mare pentru Liviu Dragnea

Planul lui Iohannis, dupa revocarea Codrutei Kovesi, dezvaluit de un lider PSD Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat ca e posibil ca presedintele Klaus Iohannis sa o numeasca consilier prezidential pe Laura Codruta Kovesi, pentru ca. Ramanem cu Dancila. Alesii Puterii nu au fost lasati sa voteze de frica tradarii Guvernul Dancila a supravietuit motiunii de cenzura, dupa ce Liviu Dragnea le-a interzis parlamentarilor PSD sa voteze, de frica unor tradari. Puterea a venit si cu.

Mutare FULGER a DNA in dosarul lui DRAGNEA: Procurorii ataca decizia de condamnare si cer o pedeapsa MAI MARE

DNA a atacat cu apel decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea in dosarulangajarilor fictive la DGASPC, urmand ca in ultima faza procesuala sa ceara o pedeapsa mai mare, potrivit surselor judiciare citate de.

Victor Ponta publica o imagine inedita pe Facebook, alaturi de un avertisment pentru Liviu Dragnea. Am mai multe

Victor Ponta a publicat o fotografie in care Liviu Dragnea e alaturi de George Maior: Stie el ca mai am multe, e o fotografie avertisment!, a scris fostul premier, in postarea de pe Facebook, cu o zi.

Sesiune extraordinara pentru Liviu Dragnea

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, ii va convoca pe alesi intr-o sesiune extraordinara care se va desfasura intre 2 si 19 iulie.

Motiunea de cenzura, un referendum pentru Liviu Dragnea? Asaltul a fost ratat. Se asteapta urmatoarea sansa

Miercuri, 20 iunie, opozitia a depus o motiune de cenzura impotriva actualului guvern. Joi, 21 iunie, Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu suspendare. Strategia politica nu poate face abstractie de context. insa rezultatul de ieri a motiunii lasa sa se intrevada ca o posibila condamnare a lui Dragnea n-a fost luata in calcul sau nu s-a vrut a fi luata in calcul privind strategia motiunii de cenzura - scrie Adi Zabava, specialist in comunicare politica, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Liviu Dragnea, suparat pe comisia Iordache: Voi cere sa incheie odata codul penal ca sa mearga la votul final (VIDEO)

Liviu Dragnea si-a aratat luni la Parlament nemultumirea fata de cei din comisia speciala condusa de Florin Iordache pentru faptul ca nu au finalizat inca modificarile la codul penal pentru ca aceasta sa.

Barna, in plen: Dupa Ion Iliescu, Liviu Dragnea este cel mai mare rau care i se intampla acestei tari

Liderul USR, Dan Barna, a declarat miercuri, in plenul Parlamentului, unde este dezbatuta motiunea de cenzura a PNL, ca, dupa Ion Iliescu, Liviu Dragnea este cel mai mare rau care i se intampla acestei tari, iar guvernul Dancila este unul care nu face decat sa incerce sa il scape de la puscarie. El a precizat ca formatiunea politica pe care o conduce va vota motiunea si i-a indemnat si pe ceilalti parlamentari sa nu aleaga trecutul intunecat.

Liviu Dragnea, ironii la adresa lui Gabriel Oprea: Maresurpriza! Eu le spun inca o data ca nu cedez

Liviu Dragnea a ironizat revenirea pe scena politica a lui Gabriel Oprea si a UNPR, spunand ca daca astfel raspunde la statul paralel sunt in continuare slabi. Maresurpriza! Daca cu asta.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )