Libnet.ro
UNICEF

01:05

VOT OPRIT la sectia de votare din Mamaia: Buletinele au fost EPUIZATE

B1 B1,
VOT OPRIT la sectia de votare din Mamaia: Buletinele au fost EPUIZATE

Sectia de votare organizata in statiunea Mamaia, din judetul Constanta, a ramas fara buletine de vot, dupa ce sute de persoane au votat pe listele suplimentare, procesul electoral fiind in prezent oprit,. continuă pe B1

Sectia de votare din Mamaia a ramas fara buletine de vot. Votarea a fost oprita / Sute de oameni au votat pe liste suplimentare

Sectia de votare organizata in statiunea Mamaia, din judetul Constanta, a ramas fara buletine de vot, dupa ce sute de persoane au votat pe listele suplimentare, procesul electoral fiind in prezent oprit.

Europarlamentare 2019. Incidente la vot. Presedinte de sectie de votare din Bistrita a fost inlocuit, acuzat ca a facut campanie electorala

Au aparut si primele incidente la sectiile de votare pentru alegerile europarlamentare 2019 si referendum pe justitie. Un presedinte de sectie de votare din Bistrita a fost inlocuit, acuzat ca a facut campanie electorala.

FOTO Coada la sectia de votare din Bran. Turist: Asteptam fiindca vrem o schimbare

La Primaria din localitatea Bran, circa 30 de persoane, majoritatea turisti, asteptau duminica la coada sa-si exercite dreptul de vot. Desi au stat circa 30 de minute, oamenii spun ca merita efortul, fiindca la aceste alegeri nu isi mai permit sa stea acasa. Pana la ora 12. 30 la cele doua sectii din Bran au votat circa 190 de oameni pe listele suplimentare, potrivit datelor oficiale.

Sectia de votare din Baile Felix a ramas fara buletine de vot pentru europarlamentare. Votarea a fost suspendata temporar

Sectia de votare din statiunea bihoreana Baile Felix a ramas fara buletine de vot pentru alegerile europarlamentare, duminica, la pranz, in timp ce cateva zeci de oameni asteptau la rand sa voteze. Din acest motiv, activitatea sectiei a fost suspendata pana cand Biroul Electoral Judetean va trimite buletine suplimentare.

Sectia de votare din Baile Felix a ramas fara buletine de vot pentru europarlamentare. Votul a fost suspendat temporar

Sectia de votare din statiunea bihoreana Baile Felix a ramas fara buletine de vot pentru alegerile europarlamentare, duminica, la pranz, in timp ce cateva zeci de oameni asteptau la rand sa voteze. Din acest motiv, activitatea sectiei a fost suspendata pana cand Biroul Electoral Judetean va trimite buletine suplimentare.

Cum se voteaza la alegerile UE. S-a deschis sectia de votare din Noua Zeelanda

Cum se voteaza la alegerile UE Votul in strainatate pentru alegerile europarlamentare si pentru referendumul national a inceput odata cu deschiderea sectiei de votare din Noua Zeelanda duminica la ora locala.

A inceput votul la europarlamentare. S-a deschis sectia de votare din Noua Zeelanda

Votul in strainatate pentru alegerile europarlamentare si pentru referendumul national a inceput odata cu deschiderea sectiei de votare din Noua Zeelanda duminica la ora locala 07:00. in Noua Zeelanda.

O stampila de vot a disparut de la o sectie de votare din comuna Baia de Fier. Politia face cercetari pentru furt

O stampila de vot a disparut dintr-o sectie de votare din comuna Baia de Fier, judetul Gorj. Politistii au deschis un dosar penal si fac cercetari pentru furt.

La o sectie de votare din Mamaia s-au terminat buletinele de vot

Procesul electoral la sectia de votare din statiunea Mamaia a fost intrerupt dupa ce s-au terminat buletinele de vot.

Primele incidente electorale in judetul Gorj. Primar acuzat ca a luat un buletin de vot model din sectia de votare ca sa faca o copie xerox

Primele plangeri la alegerile europarlamentare din 26 mai au fost depuse la Biroul Electoral Judetean Gorj de catre USR chiar de la primele ore ale diminetii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )