Libnet.ro
UNICEF

11:30

Klaus Iohannis, atacuri in rafala la PSD. Presedintele spera sa avem un nou guvern dupa saptamana viitoare

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, atacuri in rafala la PSD. Presedintele spera sa avem un nou guvern dupa saptamana viitoare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca sprijinirea sectorului digital trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui Executiv, iar predictibilitatea - cuvantul de ordine al oricarei guvernari. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis: Sper ca noul guvern va veni dupa saptamana viitoare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca spera ca Romania sa aiba un nou guvern dupa saptamana viitoare. Prezent, miercuri, la evenimentul GoTech World, seful statului a subliniat faptul ca.

Klaus Iohannis: Refuzul premierului de a se consulta cu presedintele pe tema nominalizarii comisarului european, o incalcare flagranta a Constitutiei

Presedintele Klaus Iohannis o acuza pe Viorica Dancila ca a incalcat Constitutia prin refuzul acesteiade a se prezenta la consultarile de la Palatul Cotroceni, pe tema nominalizarii comisarului.

KLAUS IOHANNIS: Romaniei i-ar fi fost mult mai bine fara PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca Romaniei i-ar fi fost mult mai bine fara PSD, partid care a tinut tara in loc si a inhibat dezvoltarea, seful statului precizand ca abia asteapta sa treaca motiunea de cenzura.

Klaus Iohannis: Nu ne putem astepta la gesturi de responsabilitate din partea PSD. Solutia fireasca ar fi aceea a demisiei Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa PSD, spunand ca a facut greseli uriase in modul in care guvernat si ca va plati politic pentru toate erorile. Nu ma voi referi la marile.

Klaus Iohannis, mesaj din Cluj-Napoca: Romaniei i-ar fi fost mult mai bine fara PSD. Astept sa treaca motiunea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca Romaniei i-ar fi fost mult mai bine fara PSD, partid care a tinut tara in loc si a inhibat dezvoltarea, seful statului precizand ca abia asteapta sa.

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj pentru studenti: La ultimele alegeri, ati distrus mitul tanarului apatic si pasiv care nu iese la vot. Va felicit!

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi la mai multe evenimente legate de inceperea anului universitar. La ceremonia de deschidere a anului universitar orgnizata de Universitatea Babes-Bolyai, presedintele a criticat PSD pentru ca a numit doar ministri mediocri la Educatie si a felicitat studetii pentru implicarea civica.

Klaus Iohannis: Sprijinirea dezvoltarii sectorului digital ar trebui sa fie prioritate zero pe agenda oricarui guvern. PSD nu intelege ca administratia trebuie sa sprijine mediul de afaceri (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca sprijinirea dezvoltarii sectorului digital ar trebui sa fie prioritatea zero a oricarui guvern. Prezent, miercuri, la evenimentul GoTech World, seful statului a.

Klaus Iohannis cere demisia sefului DIICOT. Am cerut actiuni clare in cazul Caracal, am vazut reactii intarziate

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa PSD, spunand ca a facut greseli uriase in modul in care guvernat si ca va plati politic pentru toate erorile. Ma voi referi la o.

Cum arata Klaus Iohannis in tinerete. Presedintele Romaniei avea look-ul unui adolescent din 2019

Cum arata Klaus Iohannis, cel de-al patrulea lider al tarii noastre, in tinerete? Presedintele Romaniei avea look-ul unui adolescent din 2019. Cum arata Klaus Iohannis in tinerete Klaus Werner Iohannis 60 de ani), nascut in Sibiu, in 1959, este un politician roman de etnie germana. El ocupa functia de presedinte al Romaniei din data de .

Razboi intre PALATE! Viorica Dancila ii raspunde lui Klaus Iohannis: Presedintele a fost informat. Cred ca a fost prins cu activitatea de campanie si a omis

Un nou razboi intre Palate, pe tema propunerii unui nou comisar european, dupa respingerea Rovanei Plumb. Viorica Dancila ii raspunde lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a declarat, marti, ca refuzul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )