Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Tudose: Liviu Dragnea va sta in functie pana ingroapa PSD. Poate asta e misiunea lui

Adevărul Adevărul,
Mihai Tudose: Liviu Dragnea va sta in functie pana ingroapa PSD. Poate asta e misiunea lui

Fostul premier Mihai Tudose, recent plecat la Pro Romania, a declarat, marti, ca Liviu Dragnea nu va pleca de la sefia PSD pana nu vede partidul ingropat. continuă pe Adevărul

Mihai Tudose, atac violent: Liviu Dragnea va sta pana ingroapa PSD

Fostul premier Mihai Tudose a declarat, luni, ca PSD este in cadere libera si probabil isi va incheia misiunea istorica. Atata timp cat de un an de zile eu si alti colegi am tras niste semnale despre.

Firea: Nu plec la niciun alt partid, sunt membru PSD / Ma gandesc sa-l contracandidez pe Liviu Dragnea, oriunde se duce el

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, declarat, sambata seara, la Romania TV, ca nu doreste sa plece la alt partid, dar crede ca va fi data afara din PSD, iar anul viitor ar putea candida ca independent la primarie in cazul in care Liviu Dragnea va mai fi presedintele partidului. Ea spune ca nu s-a gandit si la o candidatura la prezidentiale, dar ca ar lua in calcul sa il contracandideze pe Liviu Dragnea la orice functie.

MIHAI TUDOSE: PSD e in cadere libera

Fostul premier Mihai Tudose a declarat astazi ca PSD este in cadere libera si probabil isi va incheia misiunea istorica.

Dupa demisia din PSD a d-lui Mihai Tudose

Problema nu era daca fostul premier Mihai Tudose va demisiona din PSD, ci cand va interveni evenimentul. Daca eveniment poate fi socotita decizia cuiva care, atata vreme cat a fost prim-ministru, nu s-a remarcat decat prin trecutul ce il recomanda drept un apropiat al serviciilor secrete si prin vechimea lui considerabila in partid.

Gabriela Firea, mesaj violent pentru Liviu Dragnea: Fii barbat, nu fugi! Tu si cu mine, in direct, la orice televiziune!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, isi continua razboiul cu presedintele PSD, Liviu Dragnea. Si il provoaca pe un ton violent. Liviu Dragnea! Tu si cu mine, in direct, la orice.

Mesajul ascuns de pe tricoul lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a purtat, in fotografia in care apare alaturi de Claudiu Manda si de Olguta Vasilescu, un tricou care a starnit interesul internautilor. Pe spatele tricoului sunt desenati doi pesti, asta.

PSD Teleorman anunta o noua lovitura pe plan international a lui Liviu Dragnea. Ce este, de fapt, Micul dejun cu rugaciune la care a fost invitat si liderul PSD

PSD Teleoman anunta pe Facebook ca Liviu Dragnea da o noua lovitura pe plan international, fiind invitat la a 67-a editie a Micului dejun cu rugaciune, care se organizeaza la Washington. in realitatea insa, evenimentul nu are o importanta strategica deosebita, iar lovitura este ca seful PSD este unul dintre cei 3. 500 de invitati din 140 de tari.

PSD TELEORMAN: Liviu Dragnea, invitat la Micul Dejun de la Washington

Organizatia PSD Teleorman, din care face partea Liviu dragnea, anunta ca acesta va merge in SUA, fiind invitat la Micul Dejun cu Rugaciune, eveniment la care va participa si presedintele american Donald Trump.

PE 7 FEBRUARIE: Liviu Dragnea pleaca in SUA

Presedintele PSD Liviu Dragnea va pleca in SUA, la Washington, potrivit unui anunt facut de PSD Teleorman, care precizeaza ca la evenimentul organizat pe 7 februarie va participa si Donald Trump.

PSD TELEORMAN: Liviu Dragnea, invitat la Micul Dejun de la Washington

Presedintele PSD Liviu Dragnea va pleca in SUA, la Washington, potrivit unui anunt facut de PSD Teleorman, care precizeaza ca la evenimentul organizat pe 7 februarie va participa si Donald Trump.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )