Libnet.ro
UNICEF

07:30

Liviu Dragnea, despre pensiile speciale nesimtite: S-a gresit. Legea s-a facut electoral. insa Legea a fost opera PSD, cu premierul Tudose printre initiatori

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea, despre pensiile speciale nesimtite: S-a gresit. Legea s-a facut electoral. insa Legea a fost opera PSD, cu premierul Tudose printre initiatori

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, intr-o emisiunea la RTV, ca Legea care a permis cumularea pensiei cu salariul de la stat a fost o greseala, intrucat genera in fiecare an un impact bugetar foarte mare. Ce nu spune insa Liviu Dragnea e ca legea pe care azi o critica a fost initiata in 2014 chiar de PSD, printre semnatari numarandu-se si premierul Mihai Tudose. La acea vreme, PSD sustinea ca repara nedreptatile regimului Basescu. continuă pe Adevărul

Dragnea, despre pensiile speciale: Acum ne costa sase miliarde de lei. in trei ani, ne puneau serioase probleme

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica, faptul ca era necesara aceasta modificare a legii pensiilor speciale, intrucat in cativa ani ar fi produs efecte.

Seful PSD, Liviu Dragnea, despre Legea pensiilor militare: S-a facut cu scop electoral, cu multa nestiinta. Ne costa, astazi, sase miliarde de lei de la buget

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a afirmat, duminica seara, la Romania TV, ca Ordonanta care modifica legea pensiilor speciale urmareste sa evite ca, in doi - trei ani, sistemul bugetar sa ajunga in dificultatea de a sustine restul pensiilor romanilor.

Misa, despre pensiile speciale: Deficitul la Fondul de pensii este de 14,1 miliarde in acest an

Deficitul la Fondul de pensii este de 14,1 miliarde in acest an si risca sa ajunga la 17,2 miliarde lei, anul viitor, daca nu se indexeaza pensiile cu inflatia, a declarat aseara Ionut Misa, ministrul Finantelor Publice, referindu-se la pensiile speciale.

Liviu Dragnea: Pensiile speciale ne costa 6 miliarde de lei acum si 10 in 2018; in 3 ani ne puneau serioase probleme

Ordonanta care modifica legea pensiilor speciale va avea ca efect evitarea ca, in 2-3 ani, sistemul bugetar sa fie in dificultatea de a sustine restul pensiilor romanilor, a explicat duminica seara, la Romania TV, presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Dragnea:Pensiile speciale ne costa 6 miliarde de lei. in 3 ani ne puneau serioase probleme

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica seara ca pensiile speciale ne costa 6 miliarde de lei in acest an, iar in 2018 ajung la 10 miliarde de lei, urmand ca in 3 ani sa ne puna serioase probleme.

Pensiile speciale ne costa 6 miliarde de lei acum si 10 in 2018

Ordonanta care modifica legea pensiilor speciale va avea ca efect evitarea ca, in 2-3 ani, sistemul bugetar sa fie in dificultatea de a sustine restul pensiilor romanilor, a explicat, ieri seara, presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Ponta despre Ordonanta care reglementeaza pensiile speciale: Nu se schimba sistemul, nici nu se reduc platile

Deputatul Victor Ponta sustine ca ordonanta de urgenta adoptata vineri de Guvern prin care se reglementeaza pensiile speciale nici nu va schimba sistemul si nici nu genera economii la Fondul de.

Surse: Cearta in PSD intre Olguta Vasilescu, Mihai Tudose si Liviu Dragnea. De la ce a pornit scandalul

Liviu Dragnea si Mihai Tudose s-au contrat dur cu Lia Olguta Vasilescu din cauza pensiilor speciale si a plafonarii indemnizatiilor pentru cresterea copilului, au declarat surse din PSD pentru Adevarul. Liviu Dragnea si Mihai Tudose au, la randul lor, o relatie tensionata, generata de insistentele Gabrielei Firea de a primi ELCEN.

Lia Olguta Vasilescu anunta modificarile aduse legii privind pensiile speciale: Pensiile aflate in plata nu vor fi micsorate

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a prezentat, in debutul sedintei de Guvern de vineri, propunerile din Ordonanta de urgenta referitoare la pensiile speciale, aratand ca una dintre masuri.

in 2010, CCR a decis ca pensiile speciale pot fi desfiintate. Cu o exceptie!

In perioada in care guvernarea Boc se confrunta cu criza economica, judecatorii de la Curtea Constitutionala au apreciat ca statul are dreptul sa taie pensiile speciale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )