Libnet.ro
UNICEF

06:00

Traian Basescu a fost intrebat daca are emotii pentru europarlamentare. Raspunsul candidatului PMP a starnit hohote de ras (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu a fost intrebat daca are emotii pentru europarlamentare. Raspunsul candidatului PMP a starnit hohote de ras (VIDEO)

PMP a depus, miercuri, la Biroul Electoral Central, lista de semnaturi de sustinere si cea de candidati pentru alegerile europarlamentare din luna mai. La final, Traian Basescu, primul pe lista de candidati, a dat. continuă pe B1

Dan Voiculescu, despre Klaus Iohannis: Un cuc. Traian Basescu - un maidanez

Profesorul Dan Voiculescu a oferit un interviu incendiar pentru revista Capital. Provocat sa spuna ce animal ii vine in minte cand aude urmatoarele nume, profesorul Dan Voiculescu a raspuns: Traian Basescu.

Traian Basescu: PSD, prin traditie, fura in sectiile de votare. Dragnea este condamnat deja pentru asta

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, sambata, ca PSD si-a facut o traditie sa fure in sectiile de votare. El ii acuza pe social-democrati ca la referendumul din 29 iulie 2012 au furat doua milioane de voturi, motiv pentru care Liviu Dragnea are acum o condamnare.

Traian Basescu, cap de lista pentru europarlamentare din partea PMP

Traian Basescu deschide lista candidatilor Partidului Miscarea Populara PMP) pentru alegerile europarlamentare. Anuntul a fost facut chiar de fostul sef al statului pe pagina sa de Facebook.

Traian Basescu este cap de lista la europarlamentare din partea PMP. Cine mai candideaza

Fostul presedinte Traian Basescu va deschide lista candidatilor Partidului Miscarea Populara la alegerile europarlamentare. Lista a fost stabilita in cadrul a doua intruniri ale Colegiului National al.

Traian Basescu deschide lista candidatilor PMP la alegerile europarlamentare

Fostul sef al statului Traian Basescu deschide lista candidatilor PMP la alegerile pentru Parlamentul European.

Fostul presedinte Traian Basescu, primul pe lista PMP pentru alegerile europarlamentare

Traian Basescu este primul pe lista Partidului Miscarea Populara PMP) pentru alegerile europene din 26 mai. Presedintele PMP, Eugen Tomac, se afla pe locul doi.

Traian Basescu deschide lista candidatilor PMP la alegerile europarlamentare

Presedintele Traian Basescu deschide lista candidatilor Partidului Miscarea Populara la alegerile pentru Parlamentul European. Colegiul National al PMP a votat lista celor 43 de candidati pentru Parlamentul Eur.

TRAIAN BASESCU: Dragnea si Dancila au nesocotit interesele Romaniei din slugarnicie

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca anuntul premierului Viorica Dancila privind mutarea ambasadei Israelului a aruncat pe apa sambetei 50 de ani de politica externa romaneasca in Orientul Mijlociu si ne singularizeaza in interiorul Uniunii Europene.

Traian Basescu: Mizand pe faptul ca e proasta, lobistii americani au invitat-o pe Dancila la un eveniment de comemorare al Holocaustului

Fostul presedinte al Romaniei,Traian Basescu, o ataca dur pe Viorica Dancila, dupa ce premierul a anuntat mutarea Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. intr-o postare denumita ironic.

Traian Basescu: Mugur Isarescu ar mai vrea un mandat la BNR, dar nu-l mai lasa PSD

Fostul presedinte, Traian Basescu, este de parere ca Mugur Isarescu si-ar mai dori un mandat de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei, insa, sustine senatorul PMP, cei de la PSD nu il vor mai lasa sa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2571 seconds )