Libnet.ro
UNICEF

18:45

intrevedere Klaus Iohannis - Shinzo Abe, marti, la Palatul Cotroceni. Ce vor discuta seful statului si premierul Japoniei

Adevărul Adevărul,
intrevedere Klaus Iohannis - Shinzo Abe, marti, la Palatul Cotroceni. Ce vor discuta seful statului si premierul Japoniei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, il va primi marti, pe prim-ministrul Japoniei, Shinzo Abe, in cadrul vizitei oficiale pe care inaltul demnitar nipon o intreprinde la Bucuresti. continuă pe Adevărul

Iohannis il primeste marti pe premierul Japoniei la Cotroceni. Ce vor discuta cei doi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, il va primi marti, pe prim-ministrul Japoniei, Shinzo Abe, in cadrul vizitei oficiale pe care inaltul demnitar nipon o intreprinde la Bucuresti.

Seful OMV i-a prezentat presedintelui Klaus Iohannis o strategie de dezvoltare a companiei, care include o crestere a gradului de internationalizare a Petrom

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a primit marti, la Palatul Cotroceni, o delegatie a OMV-Petrom, condusa de catre Directorul General al Grupului OMV AG, Rainer Seele. In cadrul intrevederii, conducerea OMV AG a prezentat strategia de dezvoltare a companiei, care include o crestere a gradului de internationalizare a Petrom, in vederea valorificarii oportunitatilor existente in regiune, precum si o crestere consistenta a investitiilor incepand cu anul acesta, se arata intr-un comunicat al administratiei prezidentiale.

Presedintele Klaus Iohannis primeste o delegatie OMV condusa de catre Rainer Seele

Presedintele Klaus Iohannis va primi marti, la Cotroceni, o delegatie a companiei austriece OMV, condusa de Rainer Seele, CEO OMV, informeaza administratia prezidentiala.

Seful OMV se intalneste, azi, cu presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis va primi astazi, la Cotroceni, o delegatie a companiei austriece OMV, condusa de Rainer Seele, CEO OMV, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Premierul Japoniei, Shinzo Abe vine in Romania

Presedintele Klaus Iohannis il va primi, marti, pe prim-ministrul Japoniei, Shinzo Abe, in cadrul vizitei oficiale pe care inaltul demnitar nipon o intreprinde la Bucuresti, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Premierul Japoniei, vizita oficiala la Bucuresti. Shinzo Abe va fi primit pe 16 ianuarie de presedintele Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, il va primi pe 16 ianuarie pe prim-ministrul Japoniei, Shinzo Abe, in cadrul vizitei oficiale pe care inaltul demnitar nipon o intreprinde la Bucuresti. Aceasta este prima vizita in Romania a unui premier japonez si are loc in contextul aniversarii a 5 ani de la convenirea, in 2013, a Parteneriatului Reinnoit dintre Romania si Japonia, se precizeaza intr-un comunicat de presa transmis de Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a semnat, astazi, mai multe decrete de lege

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat, astazi, mai multe decrete de lege, printre care se numara si decretul cu privire la eliberarea din functia de judecator la Curtea de Apel Timisoara a doamnei Maria Bacau, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Conducerea OMV a subliniat nevoia de predictibilitate a cadrului fiscal si legislativ

ACTUALIZARE 15:20 OMV Petrom i-a prezentat lui Klaus Iohannis strategia de dezvoltare a companiei Conducerea OMV AG a prezentat, in cadrul intalnirii pe care a avut-o cu presedintele Klaus Iohannis, strategia de dezvoltare a companiei, care include o crestere a gradului de internationalizare a Petrom, in vederea valorificarii oportunitatilor existente in regiune, precum si o crestere consistenta a investitiilor incepand cu anul acesta, potrivit Administratiei Prezidentiale. -------- Presedintele Klaus Iohannis va primi astazi, la Cotroceni, o delegatie a companiei austriece OMV, condusa de Rainer Seele, CEO OMV, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Vrea sa scoata UDMR din Parlament! Deputatul Razvan Rotaru, solicitate URGENTA pentru Klaus Iohannis

Deputatul PSD Razvan Rotaru are o propunere care ar scoate UDMR din Parlament. Acesta i-a solicitat, marti, printr-un apel adresat public presedintelui Iohannis, organizarea cat mai rapida a unui referendum pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )