Libnet.ro
UNICEF

18:45

Seful OMV i-a prezentat presedintelui Klaus Iohannis o strategie de dezvoltare a companiei, care include o crestere a gradului de internationalizare a Petrom

Hotnews Hotnews,
 Seful OMV i-a prezentat presedintelui Klaus Iohannis o strategie de dezvoltare a companiei, care include o crestere a gradului de internationalizare a Petrom

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a primit marti, la Palatul Cotroceni, o delegatie a OMV-Petrom, condusa de catre Directorul General al Grupului OMV AG, Rainer Seele. In cadrul intrevederii, conducerea OMV AG a prezentat strategia de dezvoltare a companiei, care include o crestere a gradului de internationalizare a Petrom, in vederea valorificarii oportunitatilor existente in regiune, precum si o crestere consistenta a investitiilor incepand cu anul acesta, se arata intr-un comunicat al administratiei prezidentiale. continuă pe Hotnews

Seful OMV se intalneste, azi, cu presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis va primi astazi, la Cotroceni, o delegatie a companiei austriece OMV, condusa de Rainer Seele, CEO OMV, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

19 asociatii ii cer lui Klaus Iohannis sa foloseasca toate mijloacele astfel incat Romania sa nu devina un proiect blocat, capturat de retele infractionale

Nouasprezece asociatii si comunitati online cer presedintelui Klaus Iohannis sa foloseasca atributiile de mediator pe care i le confera Constitutia si sa foloseasca toate mijloacele, astfel incat Romania sa nu devina un proiect blocat.

Conducerea OMV a subliniat nevoia de predictibilitate a cadrului fiscal si legislativ

ACTUALIZARE 15:20 OMV Petrom i-a prezentat lui Klaus Iohannis strategia de dezvoltare a companiei Conducerea OMV AG a prezentat, in cadrul intalnirii pe care a avut-o cu presedintele Klaus Iohannis, strategia de dezvoltare a companiei, care include o crestere a gradului de internationalizare a Petrom, in vederea valorificarii oportunitatilor existente in regiune, precum si o crestere consistenta a investitiilor incepand cu anul acesta, potrivit Administratiei Prezidentiale. -------- Presedintele Klaus Iohannis va primi astazi, la Cotroceni, o delegatie a companiei austriece OMV, condusa de Rainer Seele, CEO OMV, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis se va intalni marti cu seful OMV, Rainer Seele

Presedintele Klaus Iohannis va primi marti, la Cotroceni, o delegatie a companiei austriece OMV, condusa de Rainer Seele, CEO OMV, informeaza administratia prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis primeste o delegatie OMV condusa de catre Rainer Seele

Presedintele Klaus Iohannis va primi marti, la Cotroceni, o delegatie a companiei austriece OMV, condusa de Rainer Seele, CEO OMV, informeaza administratia prezidentiala.

Klaus Iohannis se relaxeaza la schi: Unde a fost vazut seful statului(FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis se relaxeaza in acest week-end la schi. Seful statului a fost fotografiat sambata in Muntii Sureanu, din judetul Alba, in timp ce astepta la rand,.

FOTO Presedintele Klaus Iohannis, la schi in Masivul Sureanu. Seful statului a vorbit cu turistii in timp ce isi astepta randul la telescaun

Presedintele Klaus Iohannis a revenit, sambata, la schis in Muntii Sureanu, unde exista un domeniu schiabil cu partii in lungime totala de 18 kilometri. Domeniul schiabil Sureanu este situat la cea mai mare altitudine din tara, peste 2000 de metri.

Presedintele Klaus Iohannis, la schi in Muntii Sureanu. A stat la rand sa urce cu telescaunul - FOTO in articol

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost sambata la schi, in Muntii Sureanu, in judetul Alba. Seful statului a fost fotografiat, sambata, in timp ce astepta la.

Klaus Iohannis a semnat, astazi, mai multe decrete de lege

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat, astazi, mai multe decrete de lege, printre care se numara si decretul cu privire la eliberarea din functia de judecator la Curtea de Apel Timisoara a doamnei Maria Bacau, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Klaus Iohannis a retrimis Parlamentului o lege care modifica legea educatiei fizice si sportului

Presedintele Klaus Iohannis a trimis luni Parlamentului pentru reexaminare Legea pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 38/2017 privind modificarea si completarea Legii educatiei fizice si sportului nr. 69/2000, transmite Administratia Prezidentiala.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )