Libnet.ro
UNICEF

11:30

Klaus Iohannis a semnat, astazi, mai multe decrete de lege

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis a semnat, astazi, mai multe decrete de lege

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat, astazi, mai multe decrete de lege, printre care se numara si decretul cu privire la eliberarea din functia de judecator la Curtea de Apel Timisoara a doamnei Maria Bacau, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis a retrimis Parlamentului o lege care modifica legea educatiei fizice si sportului

Presedintele Klaus Iohannis a trimis luni Parlamentului pentru reexaminare Legea pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 38/2017 privind modificarea si completarea Legii educatiei fizice si sportului nr. 69/2000, transmite Administratia Prezidentiala.

Mai multe ONG-uri ii solicita presedintelui Iohannis, medierea conflictului intre stat si societate

Mai multe organizatii non-guvernamentale ii solicita presedintelui Klaus Iohannis, printr-o scrisoare deschisa, medierea conflictului intre stat si societate.

Seful OMV se intalneste, azi, cu presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis va primi astazi, la Cotroceni, o delegatie a companiei austriece OMV, condusa de Rainer Seele, CEO OMV, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis a schiat sambata in masivul Sureanu

Presedintele Klaus Iohannis s-a aflat sambata la schi in muntii Sebesului, in masivul Sureanu, in extremitatea sudica a judetului Alba, aproape de limita cu Sibiu si Valcea, pe domeniul schiabil situat la cea mai mare altitudine din tara, scrie Agerpres, citand surse de la fata locului.

FOTO Presedintele Klaus Iohannis, la schi in Masivul Sureanu. Seful statului a vorbit cu turistii in timp ce isi astepta randul la telescaun

Presedintele Klaus Iohannis a revenit, sambata, la schis in Muntii Sureanu, unde exista un domeniu schiabil cu partii in lungime totala de 18 kilometri. Domeniul schiabil Sureanu este situat la cea mai mare altitudine din tara, peste 2000 de metri.

Vrea sa scoata UDMR din Parlament! Deputatul Razvan Rotaru, solicitate URGENTA pentru Klaus Iohannis

Deputatul PSD Razvan Rotaru are o propunere care ar scoate UDMR din Parlament. Acesta i-a solicitat, marti, printr-un apel adresat public presedintelui Iohannis, organizarea cat mai rapida a unui referendum pe.

Seful OMV i-a prezentat presedintelui Klaus Iohannis o strategie de dezvoltare a companiei, care include o crestere a gradului de internationalizare a Petrom

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a primit marti, la Palatul Cotroceni, o delegatie a OMV-Petrom, condusa de catre Directorul General al Grupului OMV AG, Rainer Seele. In cadrul intrevederii, conducerea OMV AG a prezentat strategia de dezvoltare a companiei, care include o crestere a gradului de internationalizare a Petrom, in vederea valorificarii oportunitatilor existente in regiune, precum si o crestere consistenta a investitiilor incepand cu anul acesta, se arata intr-un comunicat al administratiei prezidentiale.

Presedintele Klaus Iohannis primeste o delegatie OMV condusa de catre Rainer Seele

Presedintele Klaus Iohannis va primi marti, la Cotroceni, o delegatie a companiei austriece OMV, condusa de Rainer Seele, CEO OMV, informeaza administratia prezidentiala.

Klaus Iohannis se va intalni marti cu seful OMV, Rainer Seele

Presedintele Klaus Iohannis va primi marti, la Cotroceni, o delegatie a companiei austriece OMV, condusa de Rainer Seele, CEO OMV, informeaza administratia prezidentiala.

19 asociatii ii cer lui Klaus Iohannis sa foloseasca toate mijloacele astfel incat Romania sa nu devina un proiect blocat, capturat de retele infractionale

Nouasprezece asociatii si comunitati online cer presedintelui Klaus Iohannis sa foloseasca atributiile de mediator pe care i le confera Constitutia si sa foloseasca toate mijloacele, astfel incat Romania sa nu devina un proiect blocat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )