Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lider PSD: Din Iasi vor veni la mitingul de smbata 5-6 mii de oameni

Hotnews Hotnews,
 Lider PSD: Din Iasi vor veni la mitingul de smbata 5-6 mii de oameni

Liderul PSD Iasi Maricel Popa sustine ca din judetul Iasi vor pleca la mitingul de sambata 5-6. 000 de persoane. Surse din cadrul filialei afirma ca sunt greu de gasit autocare si ca unii transportatori au solicitat preturi si cu 50 la suta mai mari pentru inchirierea unui mijloc de transport, transmite news. ro. continuă pe Hotnews

Lider PSD Calarasi, despre mobilizarea pentru mitingul de sambata: Vor fi cel putin 50 de autocare

Aproximativ 10. 000 de membri si simpatizanti PSD din judetul Calarasi ar urma sa ajunga la Bucuresti sambata, 9 iunie, pentru a participa la mitingul din Piata Victoriei.

2.000 de persoane din Targoviste vor participa la mitingul PSD

Din Targoviste, vor pleca la mitingul de la Bucuresti in jur de 2. 000 de persoane, urmand ca din restul judetului Dambovita sa se stranga alte cateva sute, sustin liderii locali ai PSD.

Liviu Dragnea acuza ca la mitingul PSD vor veni provocatori care sa strice manifestatia

Emotii pentru Dragnea in legatura cu participantii care vor veni la mitingul de sambata seara din Piata Victoriei. Presedintele PSD a afirmat ca are informatii ca vor veni persoane care vor incerca sa se.

12.000 de persoane din Dambovita ar urma sa participe la mitingul PSD din Bucuresti

Din Targoviste, vor pleca la mitingul de la Bucuresti in jur de 2. 000 de persoane, urmand ca din restul judetului Dambovita sa se stranga alti 10. 000 de sustinatori, sustin liderii locali ai PSD.

Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, a autorizat mitingul PSD din Piata Victoriei. Nu se specifica numarul de participanti

Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, a autorizat mitingul PSD din Piata Victoriei, ce va avea loc pe 9 iunie, intre orele 20. Municipalitatea a autorizat si Marsul LGBT si Marsul Normalitatii care vor avea loc in aceeasi zi. Daca la ultimele doua evenimente, Primaria a precizat numarul de persoane, in privinta evenimentului PSD, aceasta informatie lipseste, desi trebuie precizata la autorizare.

Atitudinea ALDE fata de mitingul PSD din 9 iunie. Calin Popescu-Tariceanu a facut anuntul

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat, duminica, ca membrii ALDE vor participa la mitingul organizat de PSD. Da, participam pentru ca mitingul PSD, cu toate ca s-a spus ca e un miting de.

VIDEO Primar PSD din Cavnic. Vladimir Petrut: Acest miting e pentru condamnatul penal Liviu Dragnea / Cum sa folosesti oamenii ca pe niste animale?

Primarul PSD din Cavnic, Vladimir Petrut, un contestatar al lui Liviu Dragnea de la celebra OUG 13, a declarat, la postul de televiziune TV Sighet, ca mitingul organizat de social-democrati sambata, la Bucuresti, este pentru condamnatul penal Liviu Dragnea.

Un controversat om de afaceri din Iasi, care isi rezolva problemele in stil mafiot, arestat preventiv pentru santaj si talharie

Patronul unei firme de taxi din Iasi, Radu Norocea, a fost arestat pentru 30 de zile, dupa ce a batut un angajat. Norocea nu este la prima fapta de acest gen. Potrivit ziaruldeiasi. ro, Norocea a fost audiat de.

Victor Ponta, despre mitingul PSD: Nu vor veni cetateni nemultumiti ci bieti bugetari luati cu forta de baronii locali sub amenintarea ca isi vor pierde locurile de munca

Fostul premier Victor Ponta critica in termeni duri decizia PSD de a organiza un miting in Bucuresti in care sa se protesteaza imporiva abuzurilor care au avut loc in justitie. Acesta arata ca.

Lider PSD Prahova: Daca Ploiestiul nu e in stare sa stranga 1.000 de oameni, inseamna ca nu trebuie sa se gandeasca ca vor castiga vreodata Primaria

Organizatia judeteana PSD Prahova se pregateste sa transporte la mitingul de sambata seara, din Capitala, cel putin 5. 000 de oameni. Potrivit presedintelui PSD Prahova, Bogdan Toader, acesta nu ar fi un target imposibil, el sustinand ca daca cei 551 de consilieri nu sunt in stare sa aduca fiecare cate zece oameni la miting nu isi merita mandatul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )