Libnet.ro
UNICEF

20:45

SCANDALUL BLOCARII SISTEMULUI PRIVIND CARDUL DE SANATATE Ministrul Sanatatii sesizeaza DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SCANDALUL BLOCARII SISTEMULUI PRIVIND CARDUL DE SANATATE Ministrul Sanatatii sesizeaza DNA

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, va sesiza Directia Nationala Anticoruptie DNA) cu privire la blocarea sistemului informatic al cardului de sanatate. Ea a declarat ca, in ultimii ani, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, uzand de procedee birocratice exgerate, a blocat func-tionarea normala a sistemului informatic al cardului de sanatate. continuă pe Ziarul Bursa

Surse: Ministrul Sanatatii il propune ca sef la CNAS peVasile Ciurchea, fost sef al Casei,acuzat la randul lui pentru nereguli la Cardul de sanatate

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a inaintat propunerea pentru un nou presedinte al Casei Nationale de Sanatate. Este vorba despre Vasile Ciurchea, fost sef al CNAS care la randul lui a fost acuzat pentru nereguli privind licitatia pentru sistemul unic prin care functioneaza Cardul de sanatate. Viorica Dancila i-a cerut demisia actualului sef al CNAS, Razvan Vulcanescu, pentru problemele cu care se confrunta sistemul de sanatate.

Ministrul Sanatatii, dezvaluiri in scandalul momentului: De ani de zile se greseste la CNAS. Am stabilit niste masuri

Sistemul informatic de la CNAS a cazut si nu e pentru prima data. A cazut inclusiv in momentul in care a fost lansat, desi e un sistem care a costat 80 de milioane de euro. Platforma informatica are.

Sistemul cardului de sanatate nu functioneaza pentru a 22-a zi consecutiv

Sistemul cardului de sanatate nu functioneaza pentru a 22-a zi consecutiv, fiind cea mai grava avarie de la darea sa in folosinta. Sistemul informatic PIAS a functionat pentru scurt timp vineri dupa-amiaza, insa acum este din nou nefunctional. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, reprezentantii Casei Nationale de Asigurari de Sanatate si cei ai companiei Siveco, s-au intalnit luni pentru o discutie pe aceasta tema.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )