Libnet.ro
UNICEF

11:45

PSD si ALDE au cazut de acord asupra legii salarizarii unice: Sporurile se plafoneaza la 30% pe institutie, salariile medicilor se majoreaza de la 1 ianuarie 2018 / Impactul bugetar - 10 miliarde de lei anual pana in 2022

Hotnews Hotnews,
 PSD si ALDE au cazut de acord asupra legii salarizarii unice: Sporurile se plafoneaza la 30% pe institutie, salariile medicilor se majoreaza de la 1 ianuarie 2018 / Impactul bugetar - 10 miliarde de lei anual pana in 2022

Coalitia de guvernare a finalizat joi, la Sinaia, proiectul legii salarizarii unice, care prevede un raport intre cel mai mare si cel mai mic salariu platit din fonduri publice de 1 la 12. Proiectul, care ar urma sa fie adoptat in Parlament pana la finalul acestei sesiuni parlamentare, prevede o plafonare a anvelopei a sporurilor la 30% pe institutie, nu pe persoana care beneficiaza de astfel de sporuri. continuă pe Hotnews

PSD si ALDE au cazut de acord asupra legii salarizarii unice: Sporurile se plafoneaza la 30% pe institutie, salariile medicilor se majoreaza de la 1 ianuarie 2018 / Impactul bugetar al legii salarizarii unice - 10 miliarde de lei anual pana in 2022

Coalitia de guvernare a finalizat joi, la Sinaia, proiectul legii salarizarii unice, care prevede un raport intre cel mai mare si cel mai mic salariu platit din fonduri publice de 1 la 12. Proiectul, care ar urma sa fie adoptat in Parlament pana la finalul acestei sesiuni parlamentare, prevede o plafonare a anvelopei a sporurilor la 30% pe institutie, nu pe persoana care beneficiaza de astfel de sporuri.

Un ministru din Guvernul Ponta atrage atentia asupra pericolului legii salarizarii unice

Ioana Petrescu, fostul ministrul de Finante al Guvernului Ponta, a atras atentia asupra pericolului legii salarizarii unice. O noua lege a salarizarii este absolut necesara si mult asteptata de majoritatea.

Liderii PSD si ALDE au semnat si asumat la Sinaia proiectul legii salarizarii unitare

Proiectul legii salarizarii unitare, care a fost discutat de catre reprezentantii PSD si ALDE la Sinaia, in doua sedinte maraton, a fost semnat joi seara si totodata asumat politic de liderii coalitiei de.

Dragnea: Proiectul Legii salarizarii unitare va fi semnat joi, ca initiativa parlamentara

Proiectul Legii salarizarii unitare va fi semnat joi, in calitate de initiatori, de catre parlamentarii social-democrati, la CExN al PSD care va avea loc la Sinaia, a declarat luni presedintele PSD, Liviu Dragnea, la Antena 3.

Proiectul legii salarizarii unitare: Peste cinci ani, salariul unui medic rezident va trece de 5000 de lei, al unui invatator va fi de peste 5.400 de lei, iar cel al unui bibliotecar va ajunge la 6.600 de lei

Salariul unui profesor universitar ar urma sa ajunga, peste cinci ani, la 13. 000 de lei, al unui invatator la 5. 400 de lei, iar al unui bibliotecar la 6. 600 de lei, potrivit proiectului legii salarizarii unitare prezentat de liderul PSD Liviu Dragnea. Totodata, in 2018, un medic rezident ar urma sa aiba un salariu de peste 5. 000 de lei, in timp ce salariul unui medic primar gradul V la ATI ar urma sa ajunga la 16. 672 de lei.

Raluca Turcan: Liviu Dragnea a semnat moartea legii salarizarii unitare

Presedintele interimar al PNL Raluca Turcan a declarat, marti, ca promovarea de catre PSD a legii salarizarii unitare prin initiativa legislativa este o abordare lasa, lipsita de responsabilitate.

Proiectul Legii salarizarii bugetarilor: Un bibliotecar va castiga peste 4.800 de lei chiar din acest an, iar un profesor universitar sau un medic circa 6.000 de lei (FOTO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca proiectul Legii salarizarii unitare este gata si ca urmeaza sa fie depus in Parlament. Ierarhizarea functiilor s-a facut dupa modelele practicate.

FOTO. Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea: Legea salarizarii unice este gata, urmand ca joi sa fie semnata

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat in cadrul emisiunii Punctul de intalnire, ca legea salarizarii unice este gatam iar joi va fi si semnata.

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea: Legea salarizarii unice este gata, urmand ca joi sa fie semnata

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat in cadrul emisiunii Punctul de intalnire, ca legea salarizarii unice este gatam iar joi va fi si semnata.

Liviu Dragnea: Legea salarizarii unice este gata. in Educatie, salariile vor creste cu 80%

Liviu Dragnea a declarat in premiera in emisiunea Punctul de intalnire ca legea salarizarii unice este gata si ca joi se va semna legea. in perioda de dupa ziua.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )