Libnet.ro
UNICEF

11:00

Klaus Iohannis: Solicit public DEMISIA premierului Viorica Dancila. Nu face fata functiei de prim-ministru (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Solicit public DEMISIA premierului Viorica Dancila. Nu face fata functiei de prim-ministru (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a cerut public vineri demisia premierului Viorica Dancila, afirmand ca aceasta nu face fata functiei de prim-ministru si drept urmare ii retrage sprijinul acordat la investire. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Solicit public demisia doamnei Dancila

Klaus Iohannis face o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis ar fi urmat sa se intalneasca vineri, la Palatul Cotroceni, cu premierul Viorica Dancila, dupa ce miercuri a.

Klaus Iohannis cere demisia premierului Viorica Dancila: Nu face fata pozitiei de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis cere demisia premierului Viorica Dancila. Retrag increderea acordata premierului Viorica Dancila, a tinut sa precizeze seful statului, punand accent pe nevoia de consultare intre cele doua institutii.

CTP explica de ce a cerut Iohannis demisia premierului Viorica Dancila

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat vineri, pentru Agerpres, ca solicitarea presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, privind demisia premierului Viorica Dancila este o declaratie politica, ofensiva,.

PSD, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a cerut demisia premierului Dancila

PSD a transmis, vineri, prin vocea Gabrielei Firea, lider important al partidului social-democrat, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a cerut demisia premierului Dancila. Primarul General publica un anunt si.

Ce s-a intamplat cu euro, dupa ce Iohannis a cerut demisia premierului Dancila

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a cerut demisia premierului Danicila, ca urmare a scandalului privind mutarea ambasadei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, euro a crescut pana la 4,6618 lei. Euro era.

PROTEST anuntat in Piata Victoriei: Cerem DEMISIA Vasilicai Viorica Dancila

Un protest impotriva Guvernului Dancila a fost anuntat pentru vineri seara, in Piata Victoriei din Bucuresti. Evenimentul intitulat Cerem demisia incompetentei VV Dancila! cu incepere de la ora 19.

PROTEST in Piata Victoriei: Cerem DEMISIA Vasilicai Viorica Dancila

Un protest impotriva Guvernului Dancila a fost anuntat pentru vineri seara, in Piata Victoriei din Bucuresti. Evenimentul intitulat Cerem demisia incompetentei VV Dancila! cu incepere de la ora 19.

Mesajul de condoleante al premierului Viorica Dancila la moartea istoricului Dinu Giurescu: Un mare patriot care si-a dedicat viata Romaniei

Dinu Giurescu a murit. Premierul Viorica Dancila a transmis marti un mesaj de condoleante familiei academicianului Dinu C. Giurescu. M-a intristat vestea plecarii dintre noi a istoricului si academicianului.

Liviu Dragnea si-a trimis fostul aghiotant in Israel sa-i pregateasca terenul premierului Viorica Dancila

In contextul anuntului facut de Liviu Dragnea potrivit caruia exista un memorandum de mutare a ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim, premierul Viorica Dancila va face, miercuri si joi, o vizita.

PNL si USR pregatesc motiune de cenzura impotriva guvernului Dancila dupa ce Iohannis a cerut demisia premierului

Liderii opozitiei pregatesc depunerea unei motiuni de cenzura pentru demiterea guvernului condus de Viorica Dancila ca urmare a solicitarii publice a presedintelui Iohannis privind demisia premierului. PNL si US.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2554 seconds )