Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ce spune Traian Basescu despre retragerea sprijinului PSD pentru Mihai Tudose

Antena3 Antena3,
Ce spune Traian Basescu despre retragerea sprijinului PSD pentru Mihai Tudose

Fostul presedinte Traian Basescu il avertizeaza pe Liviu Dragnea de faptul ca Romania se confrunta cu tensiuni militare, cu deprecierea monedei nationale sau cu cresterea dobanzilor, iar. continuă pe Antena3

Traian Basescu, despre criza din PSD: Dragnea si Tudose se joaca de-a doamna Carmen Dan

Presedintele PMP, Traian Basescu subliniaza intr-o postare pe pagina sa de Facebook ca potrivit Constitutiei, in disputa dintre un membru al guvernului si premier, ii da.

Surse: 30 de presedinti de organizatii PSD au semnat pentru retragerea sprijinului politic pentru premierul Mihai Tudose

30 de organizatii judetene ale PSD, dintre care mai mult de jumatate presedinti interimari, au semnat luni la pranz in biroul lui Liviu Dragnea o cerere pentru retragerea sprijinului politic pentru premierul Mihai Tudose, potrivit unor surse din partid. Dragnea le-ar fi cerut imperativ celor 30 de presedinti de organizatii sa semneze declaratia. Alte surse din partid au declarat pentru HotNews. ro ca daca ii va fi retras sprijinul politic al PSD la sedinta Comitetului Executiv de azi, Tudose va demisiona.

Traian Basescu, despre Liviu Dragnea: Nici comunistii nu au avut un astfel de lider. E foarte apropiat de Kim Jong-Un (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat luni seara, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, dupa ce a aparut informatia ca premierul Mihai Tudose.

CEx PSD a votat retragerea sprijinului politic pentru Guvern, Tudose anunta ca demisioneaza

ACTUALIZARE 21:15 Surse: Premierul Mihai Tudose a demisionat, in urma retragerii sprijinului politic ----- * ACTUALIZARE 19:40 Tudose demisioneaza in aceasta seara, daca i se retrage sprijinul politic * ACTUALIZARE 15:50 Codrin Stefanescu: Va asigur ca astazi din sediul PSD va pleca aceeasi echipa pe care ati vazut-o in campania din 2016, uniti, fara mari schisme *ACTUALIZARE 13. 23 Teodor Melescanu: Va asigur ca nu am de gand sa imi dau in niciun caz demisia *ACTUALIZARE 12:48 Badalau: La CEx voi milita pentru echilibru *ACTUALIZARE 12:06 Deputat PSD Buzau: Predictibilitatea, coerenta si continuitatea sunt atributele esentiale ale unei guvernari *ACTUALIZARE 10:44 Presedintele PSD Giurgiu: Sustinem partidul pentru ca asa am castigat alegerile, cu unitate.

Basescu, despre criza din PSD: intr-un context european important, de care Romania ar putea profita, Dragnea si Tudose se joaca de-a doamna Carmen

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat duminica seara, la B1 TV, criza interna din PSD, spunand ca are doua scenarii - fie se ajunge la o impacare rusinoasa si Carmen Dan ramane ministru, dar atunci premierul Mihai Tudose ar fi compromis, fie Liviu Dragnea va decide sa nu o mentina pe Dan in Guvern si sa isi puna tot un om al lui.

Traian Basescu sterge pe jos cu PSD: Noi ne jucam de-a doamna Carmen Dan (VIDEO)

Prezent in emisiunea Dosar de Politician, fostul presedinte Traian Basescu a lansat un atac devastator la adresa liderilor PSD, Liviu Dragnea si Mihai Tudose, pentru ca intr-un context.

Traian Basescu, doua scenarii soc pentru viitorul PSD: Cum vede fostul presedinte finalul conflictului Dragnea- Tudose (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat in editia de duminica seara a emisiunii Dosar de Politician criza interna din PSD provocata de conflictul dintre liderul partidului, Liviu Dragnea,.

Traian Basescu: Viorica Dancila, o alta perla teleormaneana marca Daddy. Jucati, domnule presedinte! Cred ca merita

Fostul presedinte Traian Basescu scrie, intr-o postare pe Facebook, ca Eu cred ca Iohannis are toata indreptatirea si de ce nu si obligatia politica, sa incerce si o nominalizare de Prim Ministru din opozitie, dupa ce alianta PSD - ALDE s-a dovedit inapta pentru guvernare. Jucati Domnule Presedinte! Cred ca merita, il indeamna Basescu pe Klaus Iohannis.

Traian Basescu: Romania are nevoie de un minister al Reintegrarii tarii care sa promoveze ideea Unirii cu Moldova

Fostul lider de la Cotroceni Traian Basescu considera ca la Bucuresti trebuie instituit un minister al Reintegrarii tarii, menit sa promoveze ideea Unirii cu Republica Moldova. Un alt proiect pe care il propune ex-presedintele roman in anul Centenarului tine de anularea efectelor pactului Ribbentrop-Molotov.

Traian Basescu: Liderii sindicali acopera mizeria din politie (VIDEO)

Traian Basescu a lansat un atac dur la adresa liderilor sindicali din politie, Dumitru Coarna si Iulian Surugiu. Fostul presedinte i-a acuzat ca acopera neregulile din politie. Declaratiile au fost facute.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )