Libnet.ro
UNICEF

01:05

MINISTRUL AGRICULTURII: O eventuala plafonare a preturilor pe durata starii de urgenta ar avea efecte negative

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL AGRICULTURII: O eventuala plafonare a preturilor pe durata starii de urgenta ar avea efecte negative

O eventuala plafonare a preturilor pe durata starii de urgenta ar putea avea efecte negative atat asupra consumatorilor, cat si asupra producatorilor, spune ministrul Agriculturii, Adrian Oros la un post de televiziune. El adauga ca a fost inregistrata o crestere a preturilor atunci cand si cererea a fost mare, cand cumparatorii intrati in panica isi faceau stocuri de alimente, dar ca pentru produsele autohtone, cel putin, preturile si-au revenit la normal. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Agriculturii: O plafonare a preturilor pe durata starii de urgenta ar avea efecte negative

O eventuala plafonare a preturilor pe durata starii de urgenta ar putea avea efecte negative atat asupra consumatorilor, cat si asupra producatorilor, crede ministrul Agriculturii, Adrian Oros. El adauga ca a fost inregistrata o crestere a preturilor atunci cand si cererea a fost mare, cand cumparatorii intrati in panica isi faceau stocuri de alimente.

Ministrul Agriculturii, despre plafonarea preturilor: O mare prostie, il distrugem pe producator si incurajam specula

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, spune, referitor la apelurile de plafonare a pretului la raft, ca din punct de vedere economic este o prostie mare, pentru ca daca se plafoneaza doar pretul la raft sunt distrusi producatorii, in special cei mici, iar pe de alta parte se incurajeaza specula.

Ministrul agriculturii, despre plafonarea pretului la raft: Este o prostie, pentru ca il distrugem pe producatorul roman

Ministrul agriculturii, Adrian Oros, a declarat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca este o prostie solicitarea unora de plafonare a pretului produselor agro-alimentare la raft. Este o prostie, pentru ca.

Ministrul Agriculturii cere ca pietele sa ramana deschise in timpul Starii de Urgenta

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a cerut, joi, in sedinta de Guvern, ca pietele agro-alimentare .

Ministrul Agriculturii explica de ce nu se plafoneaza preturile la raft

Ministrul Agriculturii, Adrias Oros, a a explicat de ce nu se plafoneaza preturile la raft, in ciuda numeroaselor solicitari venite din partea populatiei.

VIDEO Marcel Vela: Preturile la energie, gaze, salubritate, combustibili si incalzire sunt plafonate. Relaxare a regulilor pentru persoane peste 65 de ani

Preturile la energie si salubritate au fost plafonate, iar persoanele peste 65 de ani se vor putea deplasa pentru tratament si in afara intervalului 11-13, a declarat ministrul de Interne Marcel Vela, care a anuntat duminica noi masuri dure in contextul pandemiei de coronavirus, precizand ca este greu momentul prin care trecem. Aceasta este a patra ordonanta militara de la instaurarea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )